Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Też w sumie nie wiem o której się zakonzcyło, a jakos przed tem chyba odlecialem, zreszta czy bylismy w jakiejs knajpie jeszcze? A a ja zostawiłem sapere u Mira, poza tym ktoś mi włożył kiełbachy do kieszeni kurtki (chyba ze to ja sam:) które przed chwilą znalazłem tam hyhy.

Chłopaki może powiem tak:
Jeżeli chodzi o nasze Towarzystwo to myślę, że będzie jedna wielka lipa.
1). Brak jest ludzi
2). Zgrania miedzy nami.
Statut jest napisany, ale to nie wszystko. Ludzie pewnie by się znaleźli, ale zgranie ich nie jest takie proste. Można by było zorganizować jakieś spotkanie odnośnie naszego Towarzystwa, ale znając życie zjawi się 5-7 osób. Wiec nie widzę sensu dalej się oszukiwać. Natomiast, jeżeli ludzie chcą się tylko integrować (spotkania przy piwie i ognisku) to proszę bardzo. Tylko proszę was nie mówmy, że chcemy osiągnąć jakieś porozumienie czy coś wynegocjować, jeżeli nikt nic nie robi i wiecznie komuś coś się nie podoba.

Powiem tak:
Ja was nie neguje za to, że piszecie dla łapania postów np. no dobra , ja też itd. Natomiast wy lubicie się Mnie czepiać o wszystko. Napisałem to tylko dlatego w dwóch tematach, że nie wszyscy czytają temat ”Ludzie z …” Nie mam nic więcej do powiedzenia.

witam :)
rejestracja towarzystwa to tylko formalność , na którą nie czeka się wcale długo ( w naszym przypadku był to tylko miesiąc )
najważniejszą sprawą jest co się chce robić i co się robi
a my nic nie robimy !
stworzyłem specjalne forum dla nas myślałem że pojawią sie tam ciekawe artykuły , informacje , plotki , opowiadania odnośnie festung breslau , ale nic tam takiego się nie pojawiło :(
rozmawialiśmy co byśmy chcieli robić , ale co kto zrobił ? , napisaliśmy statut opatrzyliśmy go uwagami i na tym sprawa staneła
brak jeszce zapału niekturym i nie dokńca wiedzą czy chcą tego stowarzyszenia czy tylko integracji w terenie
a mozna to doskonale zgrać - wiem bo tak się dzieje w naszej grupie
acha na zakończenie wrucę jeszce do naszego forum http://wolfbet.com/wgs/viewforum.php?f=11&sid=d1e9867d362a526c824cb2e0155c61e6 , nikt nawet nie napisał że chciałby wyjaśnić jakąś zagadkę , lub ma jakieś niepewnosci czy wątpliwości związane z obroną miasta ( wnioskuję z tego ze wszyscy wszystko wiedzą i nie chcą o tym nikomu nic pisać )

pozdrawiam !

marecki TMHG WGS

Witam. Dzisiaj sobie tak pogadałem z Mareckim i również może się Wrocek ruszy w końcu? Zarzuciłem propozycję luźnego spotkania na forum WGS'u prawie dwa tygodnie temu i zero odzewu. Weźmiemy wykrywki, pogadamy, połazimy. Breslau schnell arbaiten!:-)

Pewnie, tą alu łopatę (jak się dowiedziałem wartą 90dychaczy) specjalnie połamałem bo trafiłem wcześniej na miejscówę z 20toma klamrami i nie chciałem się dzielić;-) Jeżeli chodzi o pogadankę, zróbmy lajtowe spotkanie w terenie, jakieś ognicho, wyjazd na dwa dni, te sprawy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie