Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A nie, napewno się przydadzą, ja już mam dość kopania saperką, coprawda tam były same kamienie a na mierzeji będzie piaseczek, ale i tak wole zabrać szpadel heheh
Napisano
Witam, czy planujecie jakieś spotkanie we Wrocławiu w najbliższym czasie? Takie przy browarku, lub gdzieś na świeżym powietrzu.
Pozdro
Yo
Napisano
w sobotę WGS zwiedzi kilka ciekawych miejsc związanych z okresem festung breslau , oraz innych , na koniec ognisko , kto chce może dołączyć

pzdr !

marecki WGS
Napisano
past, a co z Piskorzowicami? Kto jedzie jutro? Jestem chętny jakby co bo nie pojechałem na mierzeję, miałem w piątek referat z pracy mgr, zresztą i tak rozchorowałem się więc może i to lepiej, bo charchałbym tam jak stary dziad zamiast cośkolwiek eksplorować;-) dzisiaj jeszcze nie czuję się tęgo, ale może zabrałbym się jutro.
Napisano
DROGI PAWLE :)
mylisz się , byłem pewny że jesteś na mierzeji , Wraitch i Leutchen świadkami , zapraszałem ich wcześniej
kto niebył niech żałuje , jest czego

pzdr !
Napisano
Fakt setkę trzasnęłoby się to i raźniej było:-) i jeszcze pewnie wdalibysmy sie rozmowe z tymi ksiezniczkami z przystanku i tyle z eksploracji:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie