miro5671 Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Szpadle też bierzemy...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 A nie, napewno się przydadzą, ja już mam dość kopania saperką, coprawda tam były same kamienie a na mierzeji będzie piaseczek, ale i tak wole zabrać szpadel heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Dziś 19,00 wyruszamy.Można się jeszcze załapać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Witam, czy planujecie jakieś spotkanie we Wrocławiu w najbliższym czasie? Takie przy browarku, lub gdzieś na świeżym powietrzu.PozdroYo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 w sobotę WGS zwiedzi kilka ciekawych miejsc związanych z okresem festung breslau , oraz innych , na koniec ognisko , kto chce może dołączyć pzdr !marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 marecki taki post o 23.40 :-))) Pewnie chciałeś by nikt się nie przyłączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A inny termin?coś w środku tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 past, a co z Piskorzowicami? Kto jedzie jutro? Jestem chętny jakby co bo nie pojechałem na mierzeję, miałem w piątek referat z pracy mgr, zresztą i tak rozchorowałem się więc może i to lepiej, bo charchałbym tam jak stary dziad zamiast cośkolwiek eksplorować;-) dzisiaj jeszcze nie czuję się tęgo, ale może zabrałbym się jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 jade jak na razie ja i marek oława" o 9.15 na stacji pkp wrocław leśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 DROGI PAWLE :)mylisz się , byłem pewny że jesteś na mierzeji , Wraitch i Leutchen świadkami , zapraszałem ich wcześniej kto niebył niech żałuje , jest czego pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 mnie praca nie puściła :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 koledzy jak ze spotkaniem jakimś, może coś organizujecie w przyszłym tygodniu, może coś w ciągu tygodnia, wieczorkiem? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Chodzi Ci o spotkanie przy piwku czy wyjazd na wykopki, kilka osób jedzie w sobote z rańca.I dziś w nocy też jest mały wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Kudłaty. Spania nie masz ??? Gdzie wy znowu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Mamy takie miejsce z Wojtasem gdzie tylko w nocy można heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 A i tak ludzie łazili i trzeba sie na poczatku było kryć no i stanowczo za mało światła hyhy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Ja wiedziałem,że to się tak skończy...Flaszkę były wziąść dla otuchy hehe. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Gdybyśmy mieli latarki czołowe to dało by radę, a tak to lipa. Chodz widać, po fantach, że coś tam jeszcze może być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Gdybyśmy mieli latarki czołowe to dało by radę, a tak to lipa. Chodz widać, po fantach, że coś tam jeszcze może być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Fakt setkę trzasnęłoby się to i raźniej było:-) i jeszcze pewnie wdalibysmy sie rozmowe z tymi ksiezniczkami z przystanku i tyle z eksploracji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Za to damy radę w sobotę hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Oj sobota będzie ciężka do przeżycia hehe. Widze, że znowu stała ekipa jedzie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Z rana flaszeczka i w las.Na obiad flaszeczka i w las.A na kolacje to nawet nie bede mówił hehe.W niedziele powrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 hehehehe opiszcie przygody po powrocie :):):)miło sie was czyta na tym forum :):):)pozdrawiam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Oj dopiero wróciłem...Wszyscy umarliśmy dzisiaj łeeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.