Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ostatnio pokazywałem koledze wpinki, jakie znalazłem w 2004r., a że mam je w klaserze takim jak monety. Pech chciał, że przez przypadek jedna wypadła i potoczyła się pod kanapę.
Kiedy po 2 dniach sięgnąłem po klaser żeby nacieszyć swoje oczy spostrzegłem, że jednej brakuje. Szkoda, że nie widzieliście mojej miny. Włos na głowie mi się zjeżył i łza na oko cisnęła. Brakowało zaledwie jednej małej, głupiej wpinki NSDAP, ale tak ważnej dla mnie.
Przecież sam ją wykopałem to mój mały „skarb”. Kiedy doszedłem do siebie zacząłem poszukiwania we własnym domu. Jaka była moja radość, kiedy ją znalazłem ;-))
A co by było gdybym zgubił je we Wrocku?
Więc chyba jednak zrobię tak jak Wraith i nic nie zabiorę ze sobą.

Iza dziękuję za wspaniałe spotkanie w miłej eksploratorskiej atmosferze
miło mi było poznać nowych przyjaciół , których znałem tylko z nicków ( nie ze wszystkimi miałem okazję dłużej porozmawiać ale wiem że teraz spotkań tych i to w terenie będzie więcej )
pozdrawiam wszystkich gorąco

marecki WGS

Dopiero co udało mi się dotrzeć nach hause;-) Izo, również dziękuje za przygotowanie miejsca do spotaknia:-) Marecki, nie wpadnij do żadnej sztolni, czy jakiejś dziury!!!;-) Miło było poznać ekipę, którą znało się z nick'ów! Past thx za płytę z mapami!:-) Mam nadzieję, że do następego piątku/soboty w Brzegu! A KudłatyHD gdzieś zaginął po drodze!!! Pewnie bawi w Diaboliq!!!;-) Pozdrowienia dla całej ekipy!!! Tak trzymać!!:-)

Witam
Wielkie podziękowania dla całej redakcji za zorganizowanie spotkania.
Miło było poznać eksploratorów których wcześniej znało się z forum.
Szkoda, że nie można było porozmawiać ze wszystkimi, ale na pewno będzie jeszcze okazja.
Mam nadzieje, że będzie więcej takich spotkań i atmosfera będzie równie dobra.
pozdr. Rafał

No moze w koncu i ja znajde czas w jakiś piatek niestety pomimo bardzo wielkiej ochoty zaszczycenia moją skromna osobą ostatniego spotkania niestety czas nie pozwolił / ubolewam / Ale bylem na podobnym spotkaniu i szkoda ze nie wiedziałem ze spotkanie zakończy sie gdzieś kole połnocy moje tez zakończylo sie kole 01.00

a i jeszcze jedno piwo było prznajmniej zimne
Jack61

proponowałbym jakąś spokojną knajpkę (by muzyka myśli w głowie nie zagłuszała) albo jakiś wypad na ognisko w weekend?

dla braci kopiącej planuje wypad w okolice Piskorzowic połłączony z ogniskiem. Ale z tym poczekajmy do wiosny" przy obecnej pogodzie to Piskorzowice są dobre dla rekonstruktorów :-)) (odwzorowanie walk prawie idealne przynajmniej pogodowe)

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie