marecki. Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 aby się pochwalić :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Czyżby marecki okazał się kieszonkowcem??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 A niech to licho. Minuta spóźnienia w dodaniu postu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 ja nic nie zabieram, jeżeli ma się odbyć piwkowanie po spotakniu, to znając życie wszystko pogubię:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Czy może ktoś podać raz jeszcze dokładne miejsce spotkania??????????? T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 miejsce spotkania redakcja odkrywcyul Kaszubska 4taka stara kamienica na samej górze mapkę wrocławia znajdziesz na www.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Ostatnio pokazywałem koledze wpinki, jakie znalazłem w 2004r., a że mam je w klaserze takim jak monety. Pech chciał, że przez przypadek jedna wypadła i potoczyła się pod kanapę. Kiedy po 2 dniach sięgnąłem po klaser żeby nacieszyć swoje oczy spostrzegłem, że jednej brakuje. Szkoda, że nie widzieliście mojej miny. Włos na głowie mi się zjeżył i łza na oko cisnęła. Brakowało zaledwie jednej małej, głupiej wpinki NSDAP, ale tak ważnej dla mnie.Przecież sam ją wykopałem to mój mały „skarb”. Kiedy doszedłem do siebie zacząłem poszukiwania we własnym domu. Jaka była moja radość, kiedy ją znalazłem ;-)) A co by było gdybym zgubił je we Wrocku?Więc chyba jednak zrobię tak jak Wraith i nic nie zabiorę ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 A macie już miejsce na wypicie kilku kufli? Ja proponuje Bar Instytut koło rynku, można się tam napić z litrowego kufla za jedyne 6 zł, czyli 0,5 wychodzi 3 zł jak na rynek wyjatkowa okazja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Iza dziękuję za wspaniałe spotkanie w miłej eksploratorskiej atmosferze miło mi było poznać nowych przyjaciół , których znałem tylko z nicków ( nie ze wszystkimi miałem okazję dłużej porozmawiać ale wiem że teraz spotkań tych i to w terenie będzie więcej )pozdrawiam wszystkich gorąco marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 marecki dzięki za zorganizowanie , a redakcji dzięki za przygotowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Dopiero co udało mi się dotrzeć nach hause;-) Izo, również dziękuje za przygotowanie miejsca do spotaknia:-) Marecki, nie wpadnij do żadnej sztolni, czy jakiejś dziury!!!;-) Miło było poznać ekipę, którą znało się z nick'ów! Past thx za płytę z mapami!:-) Mam nadzieję, że do następego piątku/soboty w Brzegu! A KudłatyHD gdzieś zaginął po drodze!!! Pewnie bawi w Diaboliq!!!;-) Pozdrowienia dla całej ekipy!!! Tak trzymać!!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Oj było ostro wczoraj hehhe, dopiero wstałem:)Oby więcej takich przemiłych spotkań:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Witam Wielkie podziękowania dla całej redakcji za zorganizowanie spotkania. Miło było poznać eksploratorów których wcześniej znało się z forum. Szkoda, że nie można było porozmawiać ze wszystkimi, ale na pewno będzie jeszcze okazja.Mam nadzieje, że będzie więcej takich spotkań i atmosfera będzie równie dobra. pozdr. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Oj general1006 Ty też gdzieś zaginąłeś pod 1 Maja;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Trzeba zacząć planować spotanie we Wrocku dotyczące Stowarzyszenia. Może w przyszły wekend w Redakcji??:))Ostatnim razem było bardzo miło i przyjemnie więc może i tym razem..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 No moze w koncu i ja znajde czas w jakiś piatek niestety pomimo bardzo wielkiej ochoty zaszczycenia moją skromna osobą ostatniego spotkania niestety czas nie pozwolił / ubolewam / Ale bylem na podobnym spotkaniu i szkoda ze nie wiedziałem ze spotkanie zakończy sie gdzieś kole połnocy moje tez zakończylo sie kole 01.00a i jeszcze jedno piwo było prznajmniej zimneJack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 proponowałbym jakąś spokojną knajpkę (by muzyka myśli w głowie nie zagłuszała) albo jakiś wypad na ognisko w weekend? dla braci kopiącej planuje wypad w okolice Piskorzowic połłączony z ogniskiem. Ale z tym poczekajmy do wiosny" przy obecnej pogodzie to Piskorzowice są dobre dla rekonstruktorów :-)) (odwzorowanie walk prawie idealne przynajmniej pogodowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Witamokazało się, że mamy jeszcze dwa miejsca w busie na wypad na Mierzeje Wiślana. Dokręcił fotele:D, jeżeli jest ktos chetny na ten wyjazd integracyjny to prosze o kontakt.Wyjezdzamy w nocy 17 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Wyjazd został przełożony na po świetach. Wtedy już napewno bedzie ciepło:))jeżeli jest ktoś chętny z nami pojechać prosze o info:))Prawdopodobnie pojedziemy w pierwszy weekend po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 witam narazie jeszcze nic nie wiem ale gdybyśmy jechali po świętach to pewnie z 31.03 na 01.04 powrót z niedzieli na poniedzialek. Dam jeszcze znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Witam.Zrobilem rezerwacje noclegow.Wyjazd 31.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 A Konin jedzie czy jednak zupełnie dali sobie spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Czekam na odpowiedz od Konina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Jak makiem zasiał...To już tylko cztery dni do wyjazdu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Juz tylko 3 hehe, czekam na moją nową seperkę z allegro z długim trzonkiem mam nadzieje, że dojdzie przed czwartkiem:))) Bo starą prawie całą połamałem na kjopaniu ostatniego skarbu, cholera teren był kamienisty :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.