Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Cóż mogę powiedzieć za siebie, wolałbym termin po 6 niestety sesja :( i to dość ciężka więc czasu jakby mniej na przyjemności. W razie czego dajcie znać, kto wie, może tym razem uda się coś wspólnie wymyślić, choć przyjemniejsze było by małe co nieco" :) ale to także można zorganizować po wizycie w redakcji :).

Pozdrawiam K(?)

chyba rzeczywiście Marecki zabalował w jakiejśsztolni :-))

rozmawiałem z Redakcją proponują termin po 20 lutego, ja myśle że 25 lutego byłby ok. Co szanowne grono na to??

Witam !!!

sorry troszkę sobie narzuciłem tempo i niewyrabiam :(

więc tak redakcja zaprasza , udostępni nam pomieszcenie i skromny poczęstunek w terminie po 20 lutego , tak więc możemy się teraz spokojnie umuwić bo czasu wiele
jeśli chodzi o termin 25 . 02 . 2005 r to mi też chyba bedzie pasowało , ale postaram się podporządkować i pod inny termin ( jak mi nic nie wypadnie )

pozdrawiam ( )

marecki WGS

Witam szanownych wroclawiakow...
Jestem przedstawicielem grupy poszukiwaczy z brzegu.
Mam pytanie,czy mozna by bylo wziasc udzial w waszym lutowym spotkaniu? Preferuje zasade,iz wszystkie grupy z osobna sa jak wiotkie palce jednej dloni.Natomiast gdy sie zintegruja w piesc-powstaje ogromna sila przebicia...Pozdrawiam Miro.

Witam szanowne grono poszukiwaczy ze stolicy Dolnego Śląska. Termin dobry tylko o której godzinie? Chciałbym się z wami spotkać tylko nie wiem czy się wyrobie bo pracuje do 17.00. Napewno wiele osób z naszego grona odwiedzi targi odbywajace się w Hali Ludowej w dniach 25-27 luty. Tam też można się spotkać i podyskutować, ale większość bedzie pewnie zabiegana i zajęta ogladaniem.
Tak więc gajcie znać kiedy i o której.
pozd.

Cześć
miro5671 jak najbardzie mozesz wpasc:), możesz udawać, że jesteś z Wrocka hehehe.
Z wsępnych ustaleń wynika, ze się spotykamy 25 lutego tylko nie wiadomo o której. Później na jakieś piwko wypadalo by się wybrać. I do hali na targi ale to chyba dopiero w sobote:)
Trzeba obgadać plan dzialania na wiosne:))

witam !!

więc tak 25 luty 2005 godzina 16 , ale kto przyjdzie póżniej to się też nic nie stanie :) i bedzie miło widziany ( wiem że to troszkę wczesna godzina i co niektórzy kończą akurat pracę o tej porze )

pozdrawiam i do zobaczenia

marecki WGS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie