KudłatyHD Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 a moze wczesniej i 4 lutego, choc to moze bedzie za szybki termin i niektorzy nie zdaza przeczytac. wiec chyba jednak 11 luty.Piszcie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 można spotkać sięw redakcji może wtedy dogadamy siewreszcie co do spotkania większego. Tylko co na to redakcja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 będę po niedzili po filmy co mi zostawiłeś to dogadam sprawę , bedzie okpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 WitamCóż mogę powiedzieć za siebie, wolałbym termin po 6 niestety sesja :( i to dość ciężka więc czasu jakby mniej na przyjemności. W razie czego dajcie znać, kto wie, może tym razem uda się coś wspólnie wymyślić, choć przyjemniejsze było by małe co nieco" :) ale to także można zorganizować po wizycie w redakcji :).Pozdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Podajcie może swoje GG jeżeli macie , bedzie łatwiej się umówić:) Moje GG: 1003247 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 4 juz jutro Marek czyzby zasypalo cie w jakiejs sztolni?Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Chyba tak bo zero postów:), ja jutro będę pił piwko w MAdnesie na Hubskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 chyba rzeczywiście Marecki zabalował w jakiejśsztolni :-))rozmawiałem z Redakcją proponują termin po 20 lutego, ja myśle że 25 lutego byłby ok. Co szanowne grono na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Jak najbardziej mi pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 tylko pozazdrościć, że potraficie się tak dobrze zgrać, ja niestety wyprowadziłem się z Wrocka kilka lat temu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 25 luty to termin bardzo rozsadny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Wlasnie probowalem dodzwonic sie do Mareckiego i tylko uslyszalem jego piekny glosCzesc nie moge teraz odebrac zadzwon pozniej .Chyba go zasypalo !!!Marecki wroc !!!Pzdr jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 Witam !!!sorry troszkę sobie narzuciłem tempo i niewyrabiam :(więc tak redakcja zaprasza , udostępni nam pomieszcenie i skromny poczęstunek w terminie po 20 lutego , tak więc możemy się teraz spokojnie umuwić bo czasu wiele jeśli chodzi o termin 25 . 02 . 2005 r to mi też chyba bedzie pasowało , ale postaram się podporządkować i pod inny termin ( jak mi nic nie wypadnie )pozdrawiam ( )marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Może być 25 albo 26, ale lepiej 25 bo szybciej heheh, a ja juz nie moge się doczekać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 WitamTermin wygląda kusząco :)Pozdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam szanownych wroclawiakow...Jestem przedstawicielem grupy poszukiwaczy z brzegu.Mam pytanie,czy mozna by bylo wziasc udzial w waszym lutowym spotkaniu? Preferuje zasade,iz wszystkie grupy z osobna sa jak wiotkie palce jednej dloni.Natomiast gdy sie zintegruja w piesc-powstaje ogromna sila przebicia...Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam szanowne grono poszukiwaczy ze stolicy Dolnego Śląska. Termin dobry tylko o której godzinie? Chciałbym się z wami spotkać tylko nie wiem czy się wyrobie bo pracuje do 17.00. Napewno wiele osób z naszego grona odwiedzi targi odbywajace się w Hali Ludowej w dniach 25-27 luty. Tam też można się spotkać i podyskutować, ale większość bedzie pewnie zabiegana i zajęta ogladaniem. Tak więc gajcie znać kiedy i o której.pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Cześćmiro5671 jak najbardzie mozesz wpasc:), możesz udawać, że jesteś z Wrocka hehehe.Z wsępnych ustaleń wynika, ze się spotykamy 25 lutego tylko nie wiadomo o której. Później na jakieś piwko wypadalo by się wybrać. I do hali na targi ale to chyba dopiero w sobote:)Trzeba obgadać plan dzialania na wiosne:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam.Dzieki KudlatyHD-wpadne na 100%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_torro Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Witam o której godzinie będzie spotkanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Witam!Też mam chęć dołączyć do spotkania (biesiady?:) Informacje o której i gdzie mile widziane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 witam !!więc tak 25 luty 2005 godzina 16 , ale kto przyjdzie póżniej to się też nic nie stanie :) i bedzie miło widziany ( wiem że to troszkę wczesna godzina i co niektórzy kończą akurat pracę o tej porze )pozdrawiam i do zobaczenia marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 CzescBede o 16 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 zabierzcie ze sobą drobne fanty co się zmieszczą do kieszeni pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Na co te fanty? Jakieś foty będą robione czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.