marecki. Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 po ostatnim spotkaniu stwierdzam że ciężko jest sie zebrać co niektórym wrocławiakom a szkoda bo wyprawa była bardzo ciekawa i miejsca chyba jedeyne gdzie czuć i widać jeszce wojne pozdrawiam wszystkich uczestników wczorajszego małego zlotu marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 witam !!może jakiś wypadzik w teren przed świętami lub zaraz po ??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadzik Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 No jakby było jakieś spotkanie to ja bym się na to pisał. Juz pisalem zeby zrobic jakies spotkanie na forum poszukiwanieskarbow.com ale jakos nikt sie nie odezwał. Teraz z wszelkimi wyjazdami koliduje mi matura- nauka :/ ale moze znajde troszkę czasu. Na forum odkrywcy rzadko zaglądam więc jak coś to proszę o maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 cześć !kiedy planujecie jakieś spotkanie ?lechul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 witajcie !!wakacje i sezon urlopowy trwawielu z nas jest już po wymarzonym wypoczynku lub czeka jeszce na niego niecierpliwie we wrocławiu na tę porę roku przypada także wiele remontów dróg , ulic itp , wyburzane są stare budynki i w ich miejsce powstają nowe spacerując po miescie nie sposób nie załaważyć jakiś nowych inwestycji chodzi mi po głowie zorganizowanie naszego kolejnego spotkania ale troszkę innego niż te co dotychczas różnicą było by to aby każdy z nas zabrał ze sobą jakiegoś starego mieszkańca niekoniecznie wrocławia może być i okolic by mógł nam opowiedzieć o tym miescie którego nie znamy i nie pamiętamy bo nas jeszce nie było o wrocławiu z lat pięćdziesiątych , sześćdziesiątych , a może i czterdziestych może taka osoba mogła by zabrać ze sobą stare fotografie z tamtych dlanas nie znanych lat i podzielić się z nami okruchami wspomnień w latach pięćdziesiątych i póżniejszych ogromna ilość bunkrów , schronów i miejsc o których dziś nawet nie mamy pojęcia była ogólnie dostępna nikt się nimi zabardzo nie interesował nawet ludzie obawiali się do nich wchodzić myśląc że są zaminowane lub zalane wodą a było tego sporo i jest nadal ale nie wszędzie można się dostać a co ciekawsze obiekty są zasypane lub znajdują się w rękach osób lub instytucji prywatnych i zabardzo niemożna ich obejrzeć myślę że z takiego spotkania wiele wiedzy byśmy zdobylinapewno każdy z nas ma jakiś sąsiadów lub nawet rodziny co ten stary wrocław pamiętają i z chęcią by o tym porozmawiałyco sądzicie o takim spotkaniu ???? miejsce i czas dogadamy po uzgodnieniu tutaj wszystkiego pozdrawiam wszystkich i życzę miłych i owocnych wakacji !!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 WitamJak by się coś działo to chętnie bym poznał oddział Wrocławski, po bliższym poznaniu można by zrobic w lecie jakąs wycieczkę do kotliny Kłodzkiej.W gazecie Wyborczej jakiś tydzień temu był facet który robił zdjęcia Wrocławia zaraz po wojnie robił zdjęcia każdemu budynkowi, to by musiał byc ciekawy zbiór do pooglądania.Pozdrawiami do zobaczenia, może w jakiejś knajpce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 A może po raz kolejny jakieś spotkanko, co?Jestem nowy we Wrocławiu, wcześniej działałem w Poznaniu i okolicach.Może ktoś nowy też dolączyłby do grona Wrocławiaków? Czy jesteście za kolejnym spotkaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ithron Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 witam !!!spotkanie się odbedzie na początku roku 2005 niewiadomo jeszce w którym miejscu ale dogadamy to na forum marecki wszystko załatwi ( zresztą jak zawsze :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogun Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Witam!!!!Jestem nowym uczestnikiem forum, choć kopię już od ponad 2 lat. Chciałbym poznać zapaleńców, którzy mają te same zainteresowania. Miło było by się spotkać i wymienić się doświadczeniami. Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 czy marecki potwierdza swoją osobę jako organizatora?????kurcze znowu w zimie , czy my nie możemy spotkać sie w ludzkiej porze w terenie ? :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 hej !!hmmm :)) miło by mi było gdyby to mnie zaproszono na takie spotkanie :)))pora roku i miejsce jest mi obojętne pozdrawiam wrocławiaków !!!!!!!marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Czyzby Marecki przeprowadził sie do Wałbrzycha ??? WGS ?he he Spokojnych Swiat wszystkim Zyczy Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 :)))cześć jacku !!mieszkam i pracuję nadal we wrocławiu , ale wszystkie wekenndy spędzam z naszą grupą WGS w podziemnym swiecie jaskiń , sztolni , bunkrów :))gdybyście coś zorganizowali dajcie znać , pomogę z ochotą jakby co :)))pozdrawiam gorąco i przyłączam się do życzeń !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 może jak nie ma konkretnego organizatora (dzięki jacku jack 61 za organizacje ze stycznia 2004) to spotkalibysmy się gdzieś przy ognisku na świeżym powietrzu? Chyba przy karczmie Rzym są takie miejsca pod ognisko sądzę że o tej porze roku są tam pustki. Chyba że ma ktoś lepszą propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Wszystkie drogi prowadza do Rzymu lokalizacja O.k.Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 I dalej cisza, a coraz cieplej sie robi :)) I chętnie gdzieś z moim Smętkiem się gdzieś wybiorę hehehPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Witam. Więc jak to będzie z tym spotkaniem, miejsce może być, a termin do uzgodnienia. Więc niech brać nasza pisze, swoje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 hej !!!!jak spotkanie na świeżym powietrzu to raczej za dnia puki co zapraszam na nasze sztolniowe forum http://wolfbet.com/wgs/index.php?sid=fe00ec953dca804bb37c77a84e33fb94pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Witam!Jeżeli jest możliwość, to też chętnie się dołącze do spotkania:-)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Teraz znowu zrobiło się zimno cholera jasna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 WitamZawsze pozostaje jakieś zaciszne miejsce i napój .... bezalkoholowy ;)Pozdraiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Trzeba koniecznie wytypowac knajpe i sie spotkac, a jak będzie cieplej może gdzieś razem pojedziemy szukac i kopac:) Wrocław musi się bardziej zintegrowac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 jak chcecie możemy się spotkać w redakcji O " jak ostatnio kto jest za niech napisze bo będę musiał powiadomić o naszym przybyciutermin np 11 luty po 16 także jest czas by to omuwić pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Ja jestem za było by fajnie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Oj ciezko cos to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.