Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

jak narazie automat spisuje się doskonale wszystko przekazuje przynajmniej ja otrzymuję to co piszą inni niech tak zostanie to faktycznie dobra forma komunikacji ze wszystkimi naraz
pozdrawiam
marecki

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam wszystkich.
I co dalej ? Spotkanie było fajne, ale co dalej, czy mamy zamiar coś wspólnie zrobić, czy jednak każdy dalej będzie pracował osobno? Na grupie dyskusyjnej o ile dobrze liczę jest wpisanych tylko około 7 osób, na spotkaniu było nas więcej, a przy okazji lista też zaczyna cichnąć :(

Pozdrawiam Krzysiek(?)

Czesc
Co do spotkania , to teren w marcu jak najbardziej, ale moze wczesniej( chociaz tak naprawde zostalo 2 tyg do marca) mozna spotkac sie w miescie i zrobic jakis obchod po jego ciekawych miejscach polaczony z jakims browarkiem w knajpie lub bardziej extremalnie czyli penetrujemy wroclawskie piwnice lub inne zakamarki :-)
ale Krzysiek(?) ma racje dosc ciezko nam sie zgrac ale napewno bedzie lepiej :-)
PZDR

hej hej !! witajcie !!
co narzekacie znowu ?? hehehehe mnie żona juz niedługo spakuje chyba bo ciągle się gdzieś włuczę hehehehe
zapraszam was na sztolniowanie na początku marca w planie kowary i niewiem jeszce co więcej impreza dwudniowa ze spaniem w schronisku u coldiego bedzie cały wgs część chłopaków juz znacie bedziecie miec okazję poznać resztę
na początku lutego zorganizowaliśmy sobie wspaniałą wyprawę do starego książa i nowego było super !! informowałem was ale tylko jack 61 był zainteresowany ale też odpadł jak przyszło do wyjazdu ja rozumię nie kazdemu pasuje i nie wypominam
27 . 02 . 04 r robimy małe spotkanie po południu w redakcji odkrywcy bede ja kuba coldi i moze ktoś jeszce z wgs bedziemy rozmawiać o zlocie majowym także zapraszam potem odwiedzimy naczelnego
w czasie spotkania umuwimy sie na sztolniowanie kto bedzie chętny
co do wrocławia i listy michała napewno coś zaczniemy robić narazie jest dobrze krzysiek ? rzuca fajne tematy , jacek też ja proponowałem spotkanie tydzień temu w terenie odzew był skąpy ten wekend znowu mi nie pasuje bo pracuję ale nie ma się co zrażać dni stają się coraz dłuższe i niedługo popołudnia bedą dłuższe także bedzie czas na badanie tematów
niezałamujcie się tylko się bierzcie za literaturę o naszym miescie bo niedługo wyjdzie książka kudiego i jotki o klosem i ludziska jak ją przeczytają to sprzątną nam sprzed nosa wszystkie skarby
jakby co posiadam mnustwo zdjęć archiwalnych wrocławia mogą nie raz nam sie przydać
zachęcam do pisania emaili między sobą - kończy się na tym że ja coś wam wysyłam a wy tylko o fajne dzięki itp " zamiast sie wszystkiego mnie wypytać
no pozdrawiam was i do spotkania
marecki

Witam
Niestety w dalszym ciągu jestem z wyjazdami uziemniony, sesja sie konczy ale zaczynaja sie zajecia (ucze sie zaocznie i soboty i niedziele lutowe odpadaja definitywnie, troche lepiej bedzie w marcu). Z tego tez powodu nie mam nowych zdjec z wypadów :( (buuu chwilowo nie robie wypadów bo mnie goni szkoła). Ale planuje że będzie lepiej.
Pozdrawiam Krzysiek(?)

panowie spotkajmy sie 27 w redakcji i pogadajmy o konkretach, jak tak dalej pojdzie to ja stane sie wroclawiakiem, bo zaczyna on mnie interesowac coraz bardziej i to nie tylko eksploracyjnie" :D
nie widze takze przeszkod zeby zaplanowac jakas akcje na 27 - 28 we wrocku, niech ktos rzuci jakis pomysl, mnie nie trzeba namawiac na czolganie po kanalach :)
tak jak pisal marecki w marcu bedziemy organizowac dwu dniowe sztolniowanie, termin jeszcze nie jest ustalony, bo czekamy na informacjie od zaprzyjaznionej grupy z czech, w planach sa kowary i jezeli bedziemy mieli czas to pare innych obiektow w moich okolicach... zapraszam w moim imieniu i calego WGS, bedzie okazja na lepsze poznanie sie :)

Witam
Wszystko wskazuje na to,ze będę miał wtedy wolny dzień :) ale przypomnijcie adres :)

Pozdrawiam K(?)

panowie ja biore urlop zeby pojawic sie we wrocku, moze nie tylko po to zeby sie spotkac w redakcji, ale zawsze to urlop... wiec postarajmy sie spotkac o rozsadnej porze, pozniej mozemy skoczyc na piwo :D

witajcie !!
za nami kolejne wspaniałe spotkanie i co mnie najbardziej cieszy pojawiły się już tematy do pracy w terenie w najbliższych dniach
pozatym redakcja jest po naszej stronie i możemy nieraz skorzystać z jej pomocy
dziękuję wszystkim za przybycie !
niedługo w teren - proszę jeszce szukać wszystkiego co możliwe o herbercie klose - niedługo się odezwę
pozdrawiam wszystkich serdecznie
marecki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie