marecki. Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 jak narazie automat spisuje się doskonale wszystko przekazuje przynajmniej ja otrzymuję to co piszą inni niech tak zostanie to faktycznie dobra forma komunikacji ze wszystkimi naraz pozdrawiam marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Witam wszystkich.I co dalej ? Spotkanie było fajne, ale co dalej, czy mamy zamiar coś wspólnie zrobić, czy jednak każdy dalej będzie pracował osobno? Na grupie dyskusyjnej o ile dobrze liczę jest wpisanych tylko około 7 osób, na spotkaniu było nas więcej, a przy okazji lista też zaczyna cichnąć :(Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 może kolejne spotkanie w marcu????? proponuje teren ale Orle Gniazdo też jest ok :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 CzescCo do spotkania , to teren w marcu jak najbardziej, ale moze wczesniej( chociaz tak naprawde zostalo 2 tyg do marca) mozna spotkac sie w miescie i zrobic jakis obchod po jego ciekawych miejscach polaczony z jakims browarkiem w knajpie lub bardziej extremalnie czyli penetrujemy wroclawskie piwnice lub inne zakamarki :-) ale Krzysiek(?) ma racje dosc ciezko nam sie zgrac ale napewno bedzie lepiej :-)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 19 Luty 2004 Autor Share Napisano 19 Luty 2004 hej hej !! witajcie !!co narzekacie znowu ?? hehehehe mnie żona juz niedługo spakuje chyba bo ciągle się gdzieś włuczę hehehehezapraszam was na sztolniowanie na początku marca w planie kowary i niewiem jeszce co więcej impreza dwudniowa ze spaniem w schronisku u coldiego bedzie cały wgs część chłopaków juz znacie bedziecie miec okazję poznać resztę na początku lutego zorganizowaliśmy sobie wspaniałą wyprawę do starego książa i nowego było super !! informowałem was ale tylko jack 61 był zainteresowany ale też odpadł jak przyszło do wyjazdu ja rozumię nie kazdemu pasuje i nie wypominam 27 . 02 . 04 r robimy małe spotkanie po południu w redakcji odkrywcy bede ja kuba coldi i moze ktoś jeszce z wgs bedziemy rozmawiać o zlocie majowym także zapraszam potem odwiedzimy naczelnego w czasie spotkania umuwimy sie na sztolniowanie kto bedzie chętny co do wrocławia i listy michała napewno coś zaczniemy robić narazie jest dobrze krzysiek ? rzuca fajne tematy , jacek też ja proponowałem spotkanie tydzień temu w terenie odzew był skąpy ten wekend znowu mi nie pasuje bo pracuję ale nie ma się co zrażać dni stają się coraz dłuższe i niedługo popołudnia bedą dłuższe także bedzie czas na badanie tematów niezałamujcie się tylko się bierzcie za literaturę o naszym miescie bo niedługo wyjdzie książka kudiego i jotki o klosem i ludziska jak ją przeczytają to sprzątną nam sprzed nosa wszystkie skarby jakby co posiadam mnustwo zdjęć archiwalnych wrocławia mogą nie raz nam sie przydać zachęcam do pisania emaili między sobą - kończy się na tym że ja coś wam wysyłam a wy tylko o fajne dzięki itp " zamiast sie wszystkiego mnie wypytać no pozdrawiam was i do spotkania marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 WitamNiestety w dalszym ciągu jestem z wyjazdami uziemniony, sesja sie konczy ale zaczynaja sie zajecia (ucze sie zaocznie i soboty i niedziele lutowe odpadaja definitywnie, troche lepiej bedzie w marcu). Z tego tez powodu nie mam nowych zdjec z wypadów :( (buuu chwilowo nie robie wypadów bo mnie goni szkoła). Ale planuje że będzie lepiej.Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coldboy Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 panowie spotkajmy sie 27 w redakcji i pogadajmy o konkretach, jak tak dalej pojdzie to ja stane sie wroclawiakiem, bo zaczyna on mnie interesowac coraz bardziej i to nie tylko eksploracyjnie" :Dnie widze takze przeszkod zeby zaplanowac jakas akcje na 27 - 28 we wrocku, niech ktos rzuci jakis pomysl, mnie nie trzeba namawiac na czolganie po kanalach :) tak jak pisal marecki w marcu bedziemy organizowac dwu dniowe sztolniowanie, termin jeszcze nie jest ustalony, bo czekamy na informacjie od zaprzyjaznionej grupy z czech, w planach sa kowary i jezeli bedziemy mieli czas to pare innych obiektow w moich okolicach... zapraszam w moim imieniu i calego WGS, bedzie okazja na lepsze poznanie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 Pozdrowienia dla wszystkich z płaskiego" pomorza zachodniego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 a godzinka tego spotkania w redakcji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Luty 2004 Autor Share Napisano 20 Luty 2004 godzinke czyli o której podam w tygodniu napewno bedzie to około 16 lub po 16 bo ja niestety do 16 bedę w pracy ale iza nas zapewniała ostatnio że siedzą do nocy co nie ?? pamiętacie ???pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 witam co prawda pracuje do 17 ale jak do nocy pracuja to postaram sie wpasc :-)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 WitamWszystko wskazuje na to,ze będę miał wtedy wolny dzień :) ale przypomnijcie adres :)Pozdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 kaszubska 4 na samej górzepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 WitamMoże 17-18 ?Co wy na to?Pozdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coldboy Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 panowie ja biore urlop zeby pojawic sie we wrocku, moze nie tylko po to zeby sie spotkac w redakcji, ale zawsze to urlop... wiec postarajmy sie spotkac o rozsadnej porze, pozniej mozemy skoczyc na piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Piwo zawsze!!!! , a co do godz moge byc wczesniej tak ze czekam na propozycje Mareckiego bo pewnie bedzie z Wami uzgodniona PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 witajcie !!do środy do godz 22 wszystko wam napiszę ok ??pozdrawiam was marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 witajcie !!spotkanie 27 . 02 . o4 rul . kaszubska 4 { czwarte piętro }godz 16 pzdrmarecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 bede godz 16 . pozdrawiam Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 witajcie !!za nami kolejne wspaniałe spotkanie i co mnie najbardziej cieszy pojawiły się już tematy do pracy w terenie w najbliższych dniach pozatym redakcja jest po naszej stronie i możemy nieraz skorzystać z jej pomocy dziękuję wszystkim za przybycie !niedługo w teren - proszę jeszce szukać wszystkiego co możliwe o herbercie klose - niedługo się odezwę pozdrawiam wszystkich serdecznie marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 witam !!w sobotę 6 marca zapraszam na pierwszą wyprawę w teren miejsce miasto wrocław szczegóły podam wszystkim mailem pozdrawiam !!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 witam !!chyba przełożymy spotkanie sobotnie na inny termin ponieważ większosci nie pasuje i prosili mnie o wstrzymanie się jeszce więc odkładamy na potem !!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Może to i lepiej bo pogoda też nie sprzyja :), czekam na następny termin.K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 witam !!zapraszam na sobotnią wyprawę po wrocławiu śladami herberta klosego zainteresowanym wyślę na email godzinę i miejsce spotkania pozdrawiam i zapraszam !!!!!!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Czekam na info adres znasz ;-) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.