jack61 Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 a to URSUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 jack 61 a co ze śniegiem zrobiłeś ?ja sobie dziś mało co zębów nie wybiłem bo weszłem na dołek hahahaha pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 zdjecia były robione jesienia widze ze chetni na spotkanie pchaja sie drzwiamii oknamizeby tylko miejsc starczyło he he he Marku o ile tak moge mowić czytałem maila bardzo dobry pomysł tylko .. / napisze na skrzynkę /. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 bedzie ok !! a jak nie to pujdziemy po spotkaniu do stojaka zabarłożyć bo to po sąsiedzku hahahahagłowa do góry kilka osób napewno będzie !!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Witam Jestem chętny na to spotkanie. Napiszcie tylko dokładnie kiedy i prosze o mapke jak dojechać do tej cegielni. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Przedstawiam umiejscowienie Orlego Gniazdaz daleka widac wysoki komin wieczorem jest oswietlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 witam !!ładny plan dojazdu mamy cieplutkie miejsce zapewnione proponuję około godz 16 do .... ile kto bedzie chciał pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Marku widze że ludziska z naszego regionu podniecaja sie checia spotkania ale na forum.Odzew na twoj temat byl nie za wielki ale był tylko ze przez pierwsze 5 dni po zamieszczeniu. Od chwili kiedy razem poczyniliśmy kroki aby to spotkanie stało sie prawda a nie fikcja wszyscy zamilkli .No i co panowie ziomale z zagłebia fantów z 2 ww zobaczcie jak to robia inni , ilu potrafi sie spotkac.Czy tak trudno potwierdzic ze uczestnicze albo nie.Wstepnie zarezerwowałem miejsca ale do dzisiaj nie wiem ile osób bedzie dokładnie .Miałem nadzieje ze takie spotkanie miłośnikłów nieznanego i eksploracji w tamtym miejscu zaowocuje systematycznymi spotkaniami , wypadami w teren a moze w końcu aby robic cos zgodnie z prawem zarejestrowac grupe.No ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 WitamPowtarzam swoje pytanie : KIEDY MA SIE ODBYĆ TO SPOTKANIE (ŻE O 16 TO TROSZKE ZA MAŁO :-) ) Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 witam !! spotkanie w dniu 31 stycznia 2004 r dojazd i miejsce jest opisane wyzej !!pozdrawiam !!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 witam potwierdzam ze bede OG 16:00 31.01.2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 WitamNiestety zgodnie z tym co pisałem kilka postów wyżej o tej godzinie po prostu nie dam rady być :(Pozdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Witam!HA!! wreszcie, czekałem tylko aż uzgodnicie termin, bo z mareckim mieszkać pod jednym dachem to tak jak mieszkać z głuchym i to na dodatek niemową!! :D nic nie powie, tylko sprawdź sobie forum. No cóż, jednakże skoro wszystko jest już uzgodnione, to świetnie, będziemy mogli się spokojnie napić piwka, pogadać o starych,dobrych czasach, panienkach, militariach, odkryciach itd itp... czyli jednym słowem o wszystkim.Taaa... hmm co by tu jeszcze dopisać? Szkoda że Cię nie będzie, Krzysiek ? ... no cóż, to wszystko.PozdrawiamEsthar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł28 Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Tym razem muszę być w pracy...Moze następnym razem w którąś niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Jeszcze tylko male pytanie ,moze niepotrzebne ;-) ale jak Was poznam ;-)? . No chyba ze bedziecie w strojach sluzbowych .Prosze o wskazowki. PZDRJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2004 napewno poznasz nie bedzie z tym problemu wystarczy ze spytasz kogokolwiek z obsługi gdzie siedzą odkrywcy i wskaże ci zapowiada się wspaniałe sptkanie w miłej atmosferze !!pozdrawiam !!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 WitamMam chwilę w pracy to napiszę, a co :). po pierwsze wielkie dzięki organizatorowi, wprawdzie nie byłem zbyt długo ale serce rośne, jest szansa na jakąś małą nieformalną grupę. Pojawił się pomysł by Orle gniazdo stało się takim miejscem spotkań, wydaje mi się, że pomysł jak najbardziej trafiony. Napiszcie proszę co ustaliliście ijak przebiegło spotkanie, dawno w jednym miejscu nie widziałem tylu ludzi zainteresowanych poszukiwaniami.Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 witam !!pragnę jeszce raz za posrednictwem tego forum podziękować wszystkim za wspaniałe spotkanie w rodzinnej atmosferze !mam wielką nadzieję że nasze plany współpracy nie zostaną tylko słowem pisanym ale obrócą się w czyn czego sobie i wam gorąco życzę !jestem sczęśliwy że mogliśmy znależć wspólny język bez kłutni i droczenia się o nic nie znaczące szczeguliki wielki ukłon i podziekowania dla pana jack 61 za przygotowanie wspaniałego zaplecza i smaczne przekąski { bez jego pomysłu z orlim gniazdem integrowalibyśmy się na świeżym mrożnym powietrzu zapewne } do wszystkich obecnych jutro prześlę fotki które wykonał michał pozdrawiam serdecznie !!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Witam przylaczam sie do podziekowan dla jack61.Wielkie dziek.No i moze faktycznie narodzi sie nowa swiecka tradycja moze nie co miesiac(chociaz kto wie ) ale co jakis czas napewno warto sie spotkac.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 i ja jestem pod wrażeniem organizcji DZIĘKI. Szczególnia dla jacka61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 WitamOrganizuje się powoli mała lista dyskusyjna wrocławiaków zainteresowanych eksploracją miasta, ludzie są generalnie zainteresowani historią miasta i pozostałościami z dawnych lat, stare domy zabytki itp. Chętnych zapraszamwroc-explorers-subscribe@yahoogroups.com grupa powstaje w celu wymiany informacji i wspólnych wypadów w miasto, wiadomo w grupie raźniej tym bardziej jeżeli trzeba pochodzić po mniej bezpiecznych okolicach z aparatem lub kamerą :)Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 witaj krzysiu !!dzięki za info !może na twojej stronce zrobilibyśmy sobie takie małe forum myśle że było by to lepsze od pisania maili - tu krzysiek podaje przykład naszego forum pana tomasza co ty na to ?? pzdr marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 popieram mareckiego , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 WitamZ takim forum mam dwa małe problemy, pierwszy to brak umiejętności, niestety nie potrafię sobie poradzić z php, moje umiejętności webmastera są baardzo ograniczone, co zresztą widać na mojej stronce, drugi powód to niestety brak miejsca przydzielonego przez dostawcę sieci, praktycznie wszystko mam zajęte w 95%. Natomista lista w postaci automatu rozsyłającego nie jest najgorszym rozwiązaniem. Chyba że ktoś ma lepsze propozycje, ewentualnie wiecej miejsca na serwerze i oczywiście wiedzy.POzdrawiam K(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Ja z mojej strony dodam tylko, iz po dluzszym czasie zazwyczaj okazuje sie iz lista jest wygodniejsza w uzyciu.Przy duzej ilosci watkow przedzieranie sie przez wszystkie przeczytane posty na forum jest niewygodnie i zajmuje zbyt duzo czasu, co ma znaczenie zwlaszcza jak jestesmy w podrozy.Druga zaleta jest to, iz w skrzynce kazdy moze zachowywac tylko interesujace go wiadomosci (+ filtrowanie w programach pocztowych) i potem szybko do nich wrocic.Inna sprawa tez jest taka, ze na pytania zawierane w mailach odpowiedzi na nie ukazuja sie ok 60-75% szybciej niz w przypadku uzywania forum.Tak wiec mysle, ze nie ma sensu utrudniac sobie zycia - program pocztowy kazdy wie jak uzywac i wie iz w tym momencie wyswiadczamy takze wielka przysluge uzytkownikom modemow, ktorzy w naszym pieknym kraju placa makabryczne wrecz oplaty za internet.Jedym slowem - zapraszam wszystkich na liste :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.