KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Kupiłem sobie obroze na kleszcze i pchły :D hehehI chodze w spodniach włożonych w buty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Obroża jest dobra bo nie przepuści kleszczy do owłosienia tego nad oczami gorzej z tym na dole He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Na małego trzeba dorobić małą obroże hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 He he he ale pomysły, mnie już jeden przyatakował w girę:-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 chłopaki musicie udać się do apteki po A...N i po problemie. A no i jeszcze trzeba sie popryskać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 AN - po środki AtykoncepcyjNe? hi hi:-) to najlepiej ubrać się w dużą gumkę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 ja jeszce w sprawie barana :):):):)zawsze możecie zabrać swoje siostry ze sobą :):):)albo koleżanki :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Jakoś widze,iż zapach pieczonej owcy już uleciał.Panowie nie bądzcie dziećmi,albo czegoś chcecie albo nie zawracajcie dupy............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Myślałem,iż w opolu nie ma ludzi w temacie...Ale widzę ,że we Wrocku zaczyna być podobnie.... A wy mówicie o stowarzyszeniach...Albo podejmujecie temat,albo określcie się jasno-mamy to w dupie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 ok jutro po południu dam znać co z Rzymem. Miro bez nerw , choć z tym stowarzyszeniem masz racje , już z Wraithem w zeszłym tygodniu rozmawialiśmy że dupa :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Ok.Past. Jak mozsz,to wmiarę możliwości zajmij się tematem... Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Nie no, po prostu ustalmy co robimy, gdzie, kiedy i za ile. Ja tam jestem bardzo chętny, Miro nie bój, Wrocław, Środa Śląska jesteśmy chętni. Mi tam pasuje z terminem wszystko w maju byle nie długi weekend bo mam wyjazd na wiochę:-) Pozdro z Wrocka i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 A może któryś piątek na wieczór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Jeśli tak to dwóch kolejnych się przyłącza: Ja i Kocur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 hmmm to moze w ktorys piatek popoludnie i wieczor mozna lasek pilczycki poczesac , drzewa jest sporo ognisko mozna zrobic, baran niekoniecznie :P proponuje 6VPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Witam. J_a_c_e_k trochę łaziłem po Pilczyckim jest już dość przetrzebiony:-) coś wyciągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 chwila nie rozumię jednej sprawy !przecież było już postanowione że brzeg i sztrzelnica będzie miejscem spotkania z tego powodu że z baranem jest trochę cudowania tak ????czy sie mylę ??? to kto tu jest nie poważny ? i o co chodzi ? bo nic nie rozumię ?miro jest już drugą osobą , która wyraża swoje nie zadowolenie w tym wątku i na tym forum z powodu nie zgrania się ale czy sami nie jesteście bez winy zastanówcie się czy po naszej rozmowie w jasiu i małgosi ktoś coś zrobił ? podzielił się z resztą jakims art , jakimis informacjami dotyczącymi obrony miasta , czy przez emaile były kontynuowane wogóle uwagi i rozmowy o kształcie i formie , współpracy i pracy poszczególnych osób stworzyłem nawet wątek na swoim sztolniowym forum i co ? i nic dlatego nie rozumię niezadowolenia same śmiganie po lasach i poligonach z piszcałką w żaden sposób nie wystarcza coś wam powiem WGS już jako zarejestrowane stowarzyszenie dostało propozycję od nadleśnictwa wałbrzyskiego przejęcia kilku obiektów historycznych min są to .... ( moge to napisac tylko na email jak kogoś to interesuje )i niewierzę że gmina wrocław nie przekazała by też nowej grupie , stowarzyszeniu jakiś obiektów związanych z historiią miasta bądż historiią festung breslau jeszce raz piszę do was zastanówcie się czego naprawdę chcecie , bo do samego chodzenia z piszczałką i szukania militariów nie ma potrzeby tworzyć stowarzyszenia pozdrawiam wszystkich !!marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 No fakt miejscówka już ustalona:-) a co z terminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 nawet naszywkę sobie zamówiliśmy wszystko można , tylko trzeba chcieć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Tylko, że do Brzegu znając życie mało kto przyjedzie, więc lepiej nich się Past dowie jak tam bedzie w tej knajpie R\\ym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Kilka osób może i pojedzie do Brzegu ale nie każdemu pasuje, więc lepiej spotkać się z osobami które nie jadą do Brzegu w innym miejscu a i tak można się wymienić info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Niekoniecznie lasek Pilczycki.Może kto jest za niech pisze na maila. Termin: piątek po południu. Miejsce: Do ustalenia.(propozycje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 W ten wekkend jedziemy z Mirkiem i Generałem do radkowa. więc może następny wekend. I oczywiście najlepiej we Wrocku zrobić spotkanie bo najwięcej osob wtedy przyjdzie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Karczma Rzym - impreza w plenerze ze swoim zaopatrzeniem tylko weekendy do 21, w przypadku ich zaopatrzenia bez ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Weekendy raczej wszystkie w rozjazdach, dlatego proponowalem piątek. Chyba ze w ciągu tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.