Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie no, po prostu ustalmy co robimy, gdzie, kiedy i za ile. Ja tam jestem bardzo chętny, Miro nie bój, Wrocław, Środa Śląska jesteśmy chętni. Mi tam pasuje z terminem wszystko w maju byle nie długi weekend bo mam wyjazd na wiochę:-) Pozdro z Wrocka i okolic

chwila nie rozumię jednej sprawy !
przecież było już postanowione że brzeg i sztrzelnica będzie miejscem spotkania z tego powodu że z baranem jest trochę cudowania
tak ????
czy sie mylę ???
to kto tu jest nie poważny ? i o co chodzi ? bo nic nie rozumię ?
miro jest już drugą osobą , która wyraża swoje nie zadowolenie w tym wątku i na tym forum z powodu nie zgrania się
ale czy sami nie jesteście bez winy zastanówcie się
czy po naszej rozmowie w jasiu i małgosi ktoś coś zrobił ? podzielił się z resztą jakims art , jakimis informacjami dotyczącymi obrony miasta , czy przez emaile były kontynuowane wogóle uwagi i rozmowy o kształcie i formie , współpracy i pracy poszczególnych osób
stworzyłem nawet wątek na swoim sztolniowym forum i co ? i nic
dlatego nie rozumię niezadowolenia
same śmiganie po lasach i poligonach z piszcałką w żaden sposób nie wystarcza
coś wam powiem WGS już jako zarejestrowane stowarzyszenie dostało propozycję od nadleśnictwa wałbrzyskiego przejęcia kilku obiektów historycznych min są to .... ( moge to napisac tylko na email jak kogoś to interesuje )
i niewierzę że gmina wrocław nie przekazała by też nowej grupie , stowarzyszeniu jakiś obiektów związanych z historiią miasta bądż historiią festung breslau
jeszce raz piszę do was zastanówcie się czego naprawdę chcecie , bo do samego chodzenia z piszczałką i szukania militariów nie ma potrzeby tworzyć stowarzyszenia

pozdrawiam wszystkich !!
marecki WGS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie