marecki. Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 witam wszystkich w nowym roku 2004 może bysmy sobie zrobili jakieś ognisko jest nasz dość spora grupka warto by się było poznać bliżej bo jak narazie znamy się tylko z tego forum pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Witojcie! :)hmm marecki ostatnio zaczął w końcu porządnie myśleć, więc ten pomysł jest bardzo dobry, wręcz świetny, bo w końcu nasz Wrocław skrywa do dziś wiele tajemnic i na takim spotkaniu wręcz trzeba się poznać z kimś takim kto zna namiary na jakieś poskrywane wśród gałęzi i drzew bunkry, porastające wysypiska wojennych resztek no i oczywscie każdy kto we Wrocławiu fascynuje się exploracją i zgłębia dogłębnie jego tajemnice.Jestem jak najbardziej za tym, abyśmy spotkali się na takim ebraniu" i wymienili się swymi przygodami i odkryciami.Tak więc wpisujcie się exploratorzy na to forum z pomysłami i pamiętajcie-Exploracja Górą!!"PozdrawiamEsthar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Fajnie okłomnie jest pare fajnych miejsc coś takiego związanego z bunkrami.Jak ktoś chce to może my tam się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 hmm a gdzie miejsce? czy dużo jest tych bunkrów? jakie to są umocnienia?czy trudno sie do nich dostać?prosze o dalsze nadsyłanie propozycji spotkania!!pozdrawiamEsthar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 a może najlepiej gdzieś w barze przy grzańcu ?? pozdro Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 witam !! w barze to raczej takie małe spotkanie dla niedużej grupy bo też niewiadomo ilu by nas było chętnych ja osobiscie myslałem wstępnie o spotkaniu na łonie natury mozna by było zrobić ognisko upiec kiełbaske itp. myślałem że miejscem tym mógłby być park osobowicki dawny szaniec szwedzki na którym dawniej stała wieża widokowa był by wspaniałym miejscem na takie spotkanie jest tam gdzie zaparkować samochód można bespiecznie palić ognisko wkoło pełno drewna dużo miejsca i tereny też ciekawe bo pozostałosci po dawnych koszarach niemieckich wysadzony bunkier z przełomu wieku i pozostałosci po widokowej wieży autobusem mpk też mozna dojechać linia 118ale czekam na inne pomysły bedzie ich więcej to wspólnie wybierzemy miejsce i termin pozdrawiam wszystkich marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 WitamJestem jak najbardziej za spotkaniem, dajcie tylko znać kiedy i gdzie, jeżeli tylko obowiązki nie przeszkodzą pojawię się napewno.Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Witam!Taaak, jak najbardziej powinniśmy się spotkać gdzieś na świeżym powietrzu i przy ognisku, porozmawiać o swych odkryciach i znaleziskach no i nie tylko :)A co do baru i grzańca, to jak będzie góra 10 osób.Hmm miejsc za dobrych to nie znam, jednakże to co pisze marecki wydaje się dobrym pomysłem, zatem kołójmy sobie wolny czas i spotkajmy się w określonym terminie.PozdrawiamEsthar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 witam ! dobry pomysł z tym spotkaniem od dawna śledzę to forum ale z wrocławia to za duzo osub chyba nie ma dajcie znać kiedy to przyjadę ps olka w którym miejscu mieszkasz ?pozdrawiam wronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Ludzie!Czy napradę w zagębiu poszukiwaczy skarbów i militarów jakim jest nasz region i miasto tylko 8 osób jest zainteresowanym spotkaniem??? Przecież nasza grupa powinna być najliczniesza! Integrujmy się bo to naprawdę nam wszystkim może się opłacić. Ludzie w innych regionach Polski marzą o tym żeby mieszkać i szukać na Dolnym Śląsku, a u nas taka kicha...Jestem jak najbardziej za spotkaniem plenerowym kiedy tylko stopnieją lody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Zeby bylo krotko to ja tez jestem za tzn dopisuje sie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 witam !!może pierwszy wekeend lutego ? zobaczymy wszystkich zainteresowanych powiadomie na mailpozdrawiam !!!!! marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Witam szanowne grono. Jastem tutaj nowy, podobny pomysł ze spotkaniem wrocławiaków był przerabiany na forum Poszukiwanie Skarbów. Po wielu dyskusjach i ustaleniach udało nam się spotkać w kameralnym gronie kilkunastu osób,spotkanie odbyło się w knajpce, koło rynku.Myślę ,że aura nie sprzyja aktualnie dłuższym spotkaniom na łonie natury, więc wydaje mi się, że lokal w najbliższym czasie byłby lepszy. Natomiast w dalszaj przyszłości ognisko było by jak najbardziej wskazane.Najtrudniejszy temat to termin, taki aby pasował jak największej liczbie zainteresowanych osób.Miejsce Park Osobowicki , które wybrał Marecki wydaje mi się jak najbardziej odpowiednie jast dojazd samochodem i MPK to duży plus. Teraz tylko termin , podajcie kilka dat,która będzie odpowiednia dla większości ta pozostanie . Pozdrawiam i czekam na odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 oj odkrywcy !! zimy się boicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Oj boimy sie boimy.Obecna temperatura nie sprzyja spotkaniu w terenie wyobrazcie sobie kiełbaski bez piwa a jak z piwem to zimnym brrrrrrrrrrrr..no i sprawa dojazdu jak kiełbaski z piwem to własny srodek lokomocji odpada po co dodatkowo zadzierać z policja zostawmy sobie ich na okres poszukiwań / oby nigdy do spotkania z nimi w terenie nie doszło/ .Okres o tej porze roku sprzyja spotkaniom w zabytkowych budowlach naszego pieknego starego miasta przy grzanym piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 no więc ok !niech ktoś zaproponuje jakiś przytulny lokalik na tę okolicznośćtermin może 31 stycznia ?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Marecki zgodnie z nasza rozmowa proponuje ORLE GNIAZDODla nie wiedzacych gdzie to jest to teren starej cegielni w Zernikach. Wstępny termin to 31 stycznia zaproponowany przez Ciebie.Jestem po rozmowie telefonicznej z włascicielem Panem Biskiem .Ucieszyło Go to ze brac poszukiwaczy z wrocławia i okolic spotkala by sie tam. Na miejscu bedzie można zobaczyć samolot Mig 21, TS 11 Iskra , traktor Ursus 1945 rok ,a wewnatrz wiele pamiatek zwiazanych z lotnictwem.Sam wlaściciel jest milosnikiem lotnictwa.Jutro jestem umowiony z Panem Biskiem celem ustalenia spotkania jednak prosiłbym o potwierdzenie ile osób byłoby chetnych na spotkanie w tym terminie i miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 teren cegielni Zerniki /// ORLE GNIAZDO/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 witam !!ok jack 61 !!wysłałem do wszystkich zainteresowanych mail tak że zobaczymy ilu by nas sie spotkało pozostaje jeszce kwestia godziny gdyby wymieniona data wszystkim odpowiadała { do południa czy po południu }jack 61 - podaj jaka to jest ulica nieznam żernik i bedę musiał dojehać mpk - chyba żeby ktoś jechał z karłowic { marek } lub pobliskich dzielnic to z chęcią bym się zabrał pozdrawiam serdecznie marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Marku, dzieki za mail'a!!!gdzie dokladnie ma sie odbyc palenie kielbasy i gaszenie pozaru piwem??? :))) jak dojazd bedzie znosny to wpadne, no chyba ze wodz sie zdecyduje i wparujemy naszym czolgiem:))) podaj jakies szczegoly co do miejsca...termin 31 aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 wspnie potwierdzam , spróbuje przytargać kilku kolegów a Orle Gniazdo extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Witam, potwierdzam ze bede , czekam na informacje co do godziny i czy spotkanie jest w srodku czy ognisko na zewnatrz bo troche sie pogubilem :-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 WitamWiele wskazuje, że będę (z przyjemnością)(o ile nie oblałem egzaminu, tego dnia wypada termin poprawek :) ), osobiście preferowałbym godziny przedpołudniowe, niestety tego samego dnia ide do pracy na nockę.Dajcie znać co do konkretów, ewentualnie może w niedzielę.Pozdrawiam Krzysiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Knajpka jest wewnatrz cegielni a dokładnie w starych piecach do wypalania cegły.Wieczorem zeskanuję mapkę to załaduje .Piczenie kiełbasy proponuje odpuscic na cieplejsze dni albo na wypad w teren ja osobiscie preferuje piwo podane przez kelnerkę, a i wystroj wnetrza jest super.proponuje godziny popołudniowe , wstepnie rozmawiałem z właścicelem i podałem ze byłoby około 10-15 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Z tego co przeczytałem to chyba PAST bywał w tym miejscu i jak wrazenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.