huk 100 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 pomsee i jak nie ma za co to też :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Z tymi kołami, to chyba była jakaś większa akcja :) Albo po wojnie wydany został ogólnopolski poradnik z cyklu zrób to sam", nr 1 p.t. Stodoła ;)Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Bawiłem ostatnio na zaproszenie mojego przyjaciela w Kluczborku -w trakcie podróży pomyliłem drogę i wyjechałem na taką stodołę co ją rolnik podarł kołami od Sd.Kfz.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 czyżby podłoga z przedziału osobowego ? :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 oczywiście -w pierwszym wejściu miało być podparł hehehe a nie podarł :):) -czeski błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 i co w tym takiego ciekawego, że chłop podparł sobie stodołe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 a patrzyles czy czasem reszta sdkfz w stodole niestoji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 No tak, co w tym ciekawego.. przeciez kazdy tak robi ;) ja drzwi od domu tak podpieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 boat88 mniemam że u ciebie chłopi popierają stodoły czymś lepszym a nie takim fajansem -tak zrozumiałem :):) pokaż też chętnie popatrzę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 sten -właśnie wszystko wskazuje że chyba więcej gratów może tam być - ale nie miałem czas na większą penetracje :):) muszę tam wrócić bo nikogo nie było w chałupie a sam nie chciałem łazić po podwórku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 huk 100 gdzie stoi ta fura z 5 zdjęcia bo chyba poznaję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 być może :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 chodzi o nazwe w nicku? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Tak to jest na pewno te samo miejsce!!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 DuchBstok nie rozumie twojego szyfru podaj nazwę miejscowości to ci przytaknę lub nie -nie jest to tajemnica ale zobaczymy czy dobrze myślisz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Kalinówka Kościelna [ewentualnie okolice] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 co do piątego zdjęcia -skoda Oktawia okolice Gielniowa -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 sorki Skoda-Spartak -zawsze pomylę z Oktawią -pozdro :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Może zaśmiecę ale intryguje mnie...Lewy dolny róg.Od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 mnie sie kojarzy z niemieckim wózkiem amunicyjnym do motocykli -daj to na identyfikacje na pojazdy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 oczywiście koło :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 no trudno ale podobne miejsce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.