Gość Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Jakie macie postanowienia w tym roku?Co postanowiliscie wykopac lub znalezc? :-)
Szefo Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 wykopię to, co trafię, nie zakładam niczego konkretnego bo można trafić praktycznie wszystko, nawet w teoretycznie absurdalnym miejscu ale o tygrysa bym się nie obraził:)pozdrSzefo
Frozzer Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 ja cos czuje ze ten rok bedzie pod patronatem mg34 :-DDDD
danieloff Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Ja mam skromne oczekiwania: kilka klamerek (np. Deutsche Reichsbahn, carska kolejowa, nareszcie jakaś ładna SS, carska artyleryjska i co tam jeszcze pod łopatą zabrzęczy...), z innych zabawek mógłby być np. Roth - Steyr:-)Wszystkim życzę pomyślnych poszukiwań w 2004 - i pamiętajcie: Kto dołki kopie, temu Pan Bóg fanty daje", pustego dołka i Salomon szturmgewera nie wytarga":-)
bjar_1 Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 A ja w tym roku chciałbym z sukcesami spenetrować trzy wrześniowe" miejsca ,które mam na oku. Wiem ,że w dwóch z nich nikt jeszcze nie kopał :) i wiem ,że coś tam dla mnie jest....Ale tylko zrobi się cieplej!
Voucur Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Co ziemia odda to ja chętnie wezmę, byle za ciężkie nie było jak na moje mozliwosci.. ;) Konkretnych postanowień nie mam bo te i tak rzadko się spełniają.No dobra, małą, złotą sztabkę :D (taką do 12 kg :)
Rybciak Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Ja też przygotowałem sie, podobnie jak bjar_1, na kilka - myślę że ciekawych - miejsc związanych z wrześniem 1939. Poza tym mam informacje o pewnym zatopionym czolgu w pobliżu Pilicy, więc sprawdzenie tej informacji pójdzie na początek :-)
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Rybciak - mam nadzieję ,że te miejsca ,które ja mam na oku to nie te same co masz na oku Ty... :)pzdrbjar_1
greg83pp Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 W tym roku muszę jakiś porządny mundur ze strychu wytargać :)PozdrawiamGrzesiek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.