Skocz do zawartości

Noworoczne postanowienia...

Gość naboj II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jakie macie postanowienia w tym roku?Co postanowiliscie wykopac lub znalezc? :-)
Napisano
wykopię to, co trafię, nie zakładam niczego konkretnego bo można trafić praktycznie wszystko, nawet w teoretycznie absurdalnym miejscu ale o tygrysa bym się nie obraził:)
pozdr
Szefo
Napisano
Ja mam skromne oczekiwania: kilka klamerek (np. Deutsche Reichsbahn, carska kolejowa, nareszcie jakaś ładna SS, carska artyleryjska i co tam jeszcze pod łopatą zabrzęczy...), z innych zabawek mógłby być np. Roth - Steyr:-)
Wszystkim życzę pomyślnych poszukiwań w 2004 - i pamiętajcie: Kto dołki kopie, temu Pan Bóg fanty daje",  pustego dołka i Salomon szturmgewera nie wytarga":-)
Napisano
A ja w tym roku chciałbym z sukcesami spenetrować trzy wrześniowe" miejsca ,które mam na oku. Wiem ,że w dwóch z nich nikt jeszcze nie kopał :) i wiem ,że coś tam dla mnie jest.
...Ale tylko zrobi się cieplej!

Napisano
Co ziemia odda to ja chętnie wezmę, byle za ciężkie nie było jak na moje mozliwosci.. ;) Konkretnych postanowień nie mam bo te i tak rzadko się spełniają.

No dobra, małą, złotą sztabkę :D (taką do 12 kg :)
Napisano
Ja też przygotowałem sie, podobnie jak bjar_1, na kilka - myślę że ciekawych - miejsc związanych z wrześniem 1939. Poza tym mam informacje o pewnym zatopionym czolgu w pobliżu Pilicy, więc sprawdzenie tej informacji pójdzie na początek :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie