zelig Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Do rejestrów..Film klasy C, mega amatorski, tylko dla prawdziwych smakoszy.Grupa niemieckich zombie buszuje po Stanach, szukając zemsty na swoich oprawcach z czasów wojny. Akcja głównie rozgrywa się w domu starców, gdzie zombie namierzają weteranów 2. wojny i się mszczą.Film tak żałosny, że nawet na milimetr nieśmieszny. Ed Wood przy tym to poezja.Wziąłem go mężnie na siebie (ale i tak na przewijaniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Jeszcze jeden kadr - z piekielnej masakry w domu starców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Zapomniałem dodać - ważna informacja dla fanów: scenariusz i reżyseria Sean Cisterna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 Kolejny film pt. War of the dead" :) Tym razem dzieje się podczas wojny fińsko-ruskiej, w 1940 roku i w roli zombie występują ruscy żołnierze.Trailer, całe szczęście, zapowiada coś o wiele lepszego niż War of the dead" z domu starców: http://thelittlefilmcompany.filmtrackonline.com/trailers/{D9DA0078-F51F-4955-870C-F1486996CF43}/OTD_TEASER_final_{CFF04597-8E56-4AC6-9878-4285B6E8B389}.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 może bedą ciekawe... ja tam lubię filmy o ludzikach którym całkiem nie powiodło się w umieraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.