f35jsf Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Hmm no właśnie mam puchę, ale cała w środku ubabrana towotem. Wyciągałem resztki towotu za pomocą plastikowej łyżki, a potem przetarłem szmatami ale i tak w środku jest tłusto i niemiło.Teraz pytanie:Jak domowymi sposobami pozbyc się niechcianego smaru??Czy robiliście już coś takiego??Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akubadzia Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam, wlej benzynę ekstrakcyjną, która bez problemu rozpuści stary smar. Dobrze się szoruje długim pędzlem krzywikiem" z przyciętym do połowy włosiem. Pozdrawiam Akubadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Miałem ten sam problem. Najpierw do puszki wlałem trochę benzyny, która rozpuściła smar. Jednak to nie wystarczyło. Całość zrobiła się idealnie czysta dopiero po zastosowaniu metody siłowej - szlauch pod ciśnieniem, ciepła woda i płyn do naczyń. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.