wojtekanka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jak w temacie,szukam wykrywacza na duze pola,szybkiego , lekkiego,taniego i zeby cos widzial glebiej niz 15 cm . W tej chwili posiadam minelaba quattro.Mam kilka typow ale chcialbym poznac Wasze zdanie.Pozdrawiam
Aftan Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 X-terra 30. Leciutki, szybki i na pewno widzi powyżej 15 cm.Bardzo dobry na drobnicę.Wiem to ponieważ sam z nim chodziłem.Pozdrawiam Aftan!
warszawka69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 chodzi o coś uzupełniającego do Quattro dla Ciebie czy drugi sprzęt dla osoby towarzyszącej? jaka granica cenowa?
wojtekanka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Witam wszystkich,Pana Jacka szczegolnie.Wykrywacz jakiego szukam ma byc uzupelnieniem minelaba.Minelabem nie obiegne duzego pola w godzinke dlatego,ze wymaga on wolnieszego chodzenia i wiekszej uwagi (wiem co pisze).Chce poletko pierwsze przeleciec piszczaleczka a jezeli cos zacznie wychodzic wrocic z minelabem.Jezeli chodzi o cene to nie chce wydac wiele wiecej niz 1000 zl .Zgory dziekuje.P.S.Jacku zona i wykrywacza tez wymysliles, to tak jak ja i zelazko!
egon10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Polecam garetta ace 250.Na monetki jest calkiem niezly.Kolega szuka na kanarku wiec troche sie napatrzylem.A juz myslalem ze zona polknela bakcyla.Pozdrawiam.
draven85 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witamz ace 250 może być problem widzialności powyżej 15 cm ;) osobiście drobnicy powyżej tej granicy nie wykopałem :]
terenowiec69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jak masz quatrro to po co ci jeszcze jeden. Przedział od 1,5 do 100kHZ mówi sam za siebie.Jest rewelacyjny nawet na najmniejszy kolorek.
warszawka69 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 trzymając się tematu przewodniego wątku to rzeczywiście do 1000 zł ACE 250 będzie chyba najlepszym wyborem jako dodatek do szybkiego przelatywania pola ;)Wystarczy nawet na porządne słuchawki...
wojtekanka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Witam, kolego terenowiec69,dlatego,ze jest ciezki niewygodny i wolno mysli nie nadaje sie do pokonywania hektarow.Jest za to bardzo skuteczny ale po co to sprawdzac na pustym polu,przelece kanarkiem jak cokolwiek wyjdzie wroce z quattro. Wydaje mi sie ,ze juz mam odpowiedz,dalem ogloszenie ,ze kupie kanarka jakiegos przystarego do 500 zl i wydaje mi sie bedzie ok.Dzieki wszystkim,trzymajcie sie cieplo
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.