wojtekanka Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Jak w temacie,szukam wykrywacza na duze pola,szybkiego , lekkiego,taniego i zeby cos widzial glebiej niz 15 cm . W tej chwili posiadam minelaba quattro.Mam kilka typow ale chcialbym poznac Wasze zdanie.Pozdrawiam
Aftan Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 X-terra 30. Leciutki, szybki i na pewno widzi powyżej 15 cm.Bardzo dobry na drobnicę.Wiem to ponieważ sam z nim chodziłem.Pozdrawiam Aftan!
egon10 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 czesc Wojtekwspolne poszukiwania z zona?egon
warszawka69 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 chodzi o coś uzupełniającego do Quattro dla Ciebie czy drugi sprzęt dla osoby towarzyszącej? jaka granica cenowa?
wojtekanka Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Witam wszystkich,Pana Jacka szczegolnie.Wykrywacz jakiego szukam ma byc uzupelnieniem minelaba.Minelabem nie obiegne duzego pola w godzinke dlatego,ze wymaga on wolnieszego chodzenia i wiekszej uwagi (wiem co pisze).Chce poletko pierwsze przeleciec piszczaleczka a jezeli cos zacznie wychodzic wrocic z minelabem.Jezeli chodzi o cene to nie chce wydac wiele wiecej niz 1000 zl .Zgory dziekuje.P.S.Jacku zona i wykrywacza tez wymysliles, to tak jak ja i zelazko!
egon10 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Polecam garetta ace 250.Na monetki jest calkiem niezly.Kolega szuka na kanarku wiec troche sie napatrzylem.A juz myslalem ze zona polknela bakcyla.Pozdrawiam.
draven85 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 witamz ace 250 może być problem widzialności powyżej 15 cm ;) osobiście drobnicy powyżej tej granicy nie wykopałem :]
terenowiec69 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Jak masz quatrro to po co ci jeszcze jeden. Przedział od 1,5 do 100kHZ mówi sam za siebie.Jest rewelacyjny nawet na najmniejszy kolorek.
warszawka69 Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 trzymając się tematu przewodniego wątku to rzeczywiście do 1000 zł ACE 250 będzie chyba najlepszym wyborem jako dodatek do szybkiego przelatywania pola ;)Wystarczy nawet na porządne słuchawki...
wojtekanka Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 Witam, kolego terenowiec69,dlatego,ze jest ciezki niewygodny i wolno mysli nie nadaje sie do pokonywania hektarow.Jest za to bardzo skuteczny ale po co to sprawdzac na pustym polu,przelece kanarkiem jak cokolwiek wyjdzie wroce z quattro. Wydaje mi sie ,ze juz mam odpowiedz,dalem ogloszenie ,ze kupie kanarka jakiegos przystarego do 500 zl i wydaje mi sie bedzie ok.Dzieki wszystkim,trzymajcie sie cieplo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.