Skocz do zawartości

Szukam drugiej wykrywki,szybkiej,lekkiej,taniej...

wojtekanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie,szukam wykrywacza na duze pola,szybkiego , lekkiego,taniego i zeby cos widzial glebiej niz 15 cm . W tej chwili posiadam minelaba quattro.Mam kilka typow ale chcialbym poznac Wasze zdanie.Pozdrawiam
Napisano
X-terra 30. Leciutki, szybki i na pewno widzi powyżej 15 cm.Bardzo dobry na drobnicę.Wiem to ponieważ sam z nim chodziłem.
Pozdrawiam Aftan!
Napisano
Witam wszystkich,Pana Jacka szczegolnie.Wykrywacz jakiego szukam ma byc uzupelnieniem minelaba.Minelabem nie obiegne duzego pola w godzinke dlatego,ze wymaga on wolnieszego chodzenia i wiekszej uwagi (wiem co pisze).Chce poletko pierwsze przeleciec piszczaleczka a jezeli cos zacznie wychodzic wrocic z minelabem.Jezeli chodzi o cene to nie chce wydac wiele wiecej niz 1000 zl .Zgory dziekuje.
P.S.Jacku zona i wykrywacza tez wymysliles, to tak jak ja i zelazko!
Napisano
Polecam garetta ace 250.Na monetki jest calkiem niezly.
Kolega szuka na kanarku wiec troche sie napatrzylem.
A juz myslalem ze zona polknela bakcyla.
Pozdrawiam.
Napisano
trzymając się tematu przewodniego wątku to rzeczywiście do 1000 zł ACE 250 będzie chyba najlepszym wyborem jako dodatek do szybkiego przelatywania pola ;)
Wystarczy nawet na porządne słuchawki...
Napisano
Witam, kolego terenowiec69,dlatego,ze jest ciezki niewygodny i wolno mysli nie nadaje sie do pokonywania hektarow.Jest za to bardzo skuteczny ale po co to sprawdzac na pustym polu,przelece kanarkiem jak cokolwiek wyjdzie wroce z quattro.
Wydaje mi sie ,ze juz mam odpowiedz,dalem ogloszenie ,ze kupie kanarka jakiegos przystarego do 500 zl i wydaje mi sie bedzie ok.Dzieki wszystkim,trzymajcie sie cieplo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie