Skocz do zawartości

Co myslicie o tym.

lepper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item259284815_wykrywacz_matali_metalu_wykrywacze_do_1_7m_gw_f.html

Siemacie mam do wydania 500zł więc jeśli ten jest zły albo coś to prosze abyście jako znawcy i siedzący dlugo w tym temacie zaproponowali mi najleprzy za tę cene
Napisano
Ja za tą cenę proponuje Ci rozejżeć się za używanym Garrettem ACE 150 lub 250. Rewelacyjny sprzęcik dla początkujęcego, po pewnym czasie bedziesz chciał go zamienić na coś lepszego, ale na początek to naprawde rewelacja!
Napisano
Ale co chcesz szukać? jeśli monet i innych drobiazgów to dobry wybór, ale jeśli militarke to HS-3. Jeśli i to i to to pozostaje Rutus (choć tracisz troszkę na zasięgu ale za to zgarniasz i drobnice i militarkę, z mniejszej głębokości niż z wykrywaczy wyspecjalizowanych do danych rzeczy)
Napisano
Jak masz 600 to możesz kupić ACE 150 nowego z gwarancją,a skoro spadł już pierwszy śnieg :( to do zbieraj 250 zeta i kup ACE 250.
Napisano
Do 500 złotych
BOUNTY HUNTER Tracker 4
BOUNTY HUNTER Tracker II
Garrett ACE 150
Kazdy nawet używany Garrett lub bounty Hunter czy rutus czy z firmy PenElektronik będzie o niebo lepszy od Chińczyków.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie