Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Dorzucam drugą fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 bartekl23@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Bardzo ładny chlebak, bodajże wz. 33, polski. Wart przynajmniej ze trzy stówki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Muszę cię pocieszyć - polski przedwojenny!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 he ,he aleśmy się zgrali :)zapomniałem dodać ,że powinien mieć pod klapą różne stemple wykonane tuszem - mój ma.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 jak chcesz sprzedać to pisz na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 jak chcesz sprzedać to pisz na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Serdeczne dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Pioterek
Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.