Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich.
Pioterek Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich.
Gość Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Bardzo ładny chlebak, bodajże wz. 33, polski. Wart przynajmniej ze trzy stówki.Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Muszę cię pocieszyć - polski przedwojenny!pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 he ,he aleśmy się zgrali :)zapomniałem dodać ,że powinien mieć pod klapą różne stemple wykonane tuszem - mój ma.bjar_1
Pytanie
Pioterek
Znalazłem to na strychu. Były tam różne fanty, począwszy od polskich przedwojennych, francuskich, belgijskich do niemieckich.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.