Skocz do zawartości

To się nazywa szrot.

251

Rekomendowane odpowiedzi

251 Masz racje stare liczniki i co nieco –ale się coś pozyskuje .a Jak ty coś z pozyskasz z tego co pokazujesz to wrzuć fotke jak już to będziesz miał u siebie :):) bo ja taki plac najbliższy koło siebie to kojaże z Otrębusami heheh –pare sprzętów kiedyś tam dostarczyłem -pozdro

251> Czy mógłbyś ujawnić czy to co przedstawiłeś na wyżej widocznych zdjęciach jest wynikiem czyjejś pasji czy też rezultatem zgromadzenia tematycznie pokrewnej oferty handlowej?

W Automobiliście" sprzed kilku lat był artykuł o pewnym pasjonacie, który kilkadziesiąt lat gromadził stare samochody, pod chmurką" po prostu. Niestety, nie mam tego numeru pod ręką, więc piszę to z pamięci. Szroty te znajdują się chyba w Austrii, i są legendą wśród pajonatów starej motoryzacji. Z tego co pamiętam z tego artykułu, istnieją dwa szroty tego zbieracza" --> na jednym auta, można by rzec popularne, a na drugim, hmmm, same rarytasy, przekrój całego motoryzacyjnego stulecia. I na to drugie miejsce dostać się można jedynie za zaproszeniem :) Artykuł prezentował również kilka zdjęć, podobnych do tych powyżej. Jest tam co oglądać. Ponoć kupić też można, z tym że ceny ogromniaste...

Z drugiej strony takich miejsc na świecie jest sporo. Polecam dział linki" na głównej stronie Automobilisty". Można oglądać do białego rana...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie