251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Zd.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Zd.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Zd.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Mam nadzieje że to koniec fotek – bo dasz jeszcze to kopyta wyciągnę –pod kompem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Taki skarb to u nas? hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 251 zdradź kilka szczegółów plissss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Stoją tam i takie zabytki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 A w tym szrocie .................... (mam nadzieje ,że tam cos było ciekawego ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Napisz,że to nie w Polsce a bede spał spokojnie;0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 jestem pewny że to nie w Polsce -bo inaczej to już bym odpalił hehehhe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Co masz na myśli mówiac odpalił ,ponie sikawkowy to napewno nie twoja okolica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 na pewno nie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 bo jak by była moja to bym już dawno odpalił heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 może troszkę wałów pędnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 na twoich szrotach to tylko stare liczniki elektryczne się znajduje no i może jeszcze co nieco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Skoro te fotki sa z Polski to ja jestem sklonny nawet uwierzyc w te czolgi DAWIDA S. ... pozdro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 251 Masz racje stare liczniki i co nieco –ale się coś pozyskuje .a Jak ty coś z pozyskasz z tego co pokazujesz to wrzuć fotke jak już to będziesz miał u siebie :):) bo ja taki plac najbliższy koło siebie to kojaże z Otrębusami heheh –pare sprzętów kiedyś tam dostarczyłem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 a tak już na koniec- to gratuluje wielkiego odkrycia :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 To na pewno nie Otrębusy ,chociaż plac na przeciwko muzeum to też niezły szrocik .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 kokesh -ale ja nie próbuje identyfikować szrotu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Wiem że nie ,ale jak wspomniałeś o Otrębusach to stanął mi przed oczami znajomy obrazek ,a tak nawiasem to z tego 251 to jakiś sadysta ,niech powie w końcu gdzie to jest .Czy w Polsce ? .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 251> Czy mógłbyś ujawnić czy to co przedstawiłeś na wyżej widocznych zdjęciach jest wynikiem czyjejś pasji czy też rezultatem zgromadzenia tematycznie pokrewnej oferty handlowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochu7 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 W Automobiliście" sprzed kilku lat był artykuł o pewnym pasjonacie, który kilkadziesiąt lat gromadził stare samochody, pod chmurką" po prostu. Niestety, nie mam tego numeru pod ręką, więc piszę to z pamięci. Szroty te znajdują się chyba w Austrii, i są legendą wśród pajonatów starej motoryzacji. Z tego co pamiętam z tego artykułu, istnieją dwa szroty tego zbieracza" --> na jednym auta, można by rzec popularne, a na drugim, hmmm, same rarytasy, przekrój całego motoryzacyjnego stulecia. I na to drugie miejsce dostać się można jedynie za zaproszeniem :) Artykuł prezentował również kilka zdjęć, podobnych do tych powyżej. Jest tam co oglądać. Ponoć kupić też można, z tym że ceny ogromniaste...Z drugiej strony takich miejsc na świecie jest sporo. Polecam dział linki" na głównej stronie Automobilisty". Można oglądać do białego rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 mylisz sie to nie austria,blizej to jest niz wam sie wydaje:-Dpozdro 251 od yka":-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.