piotr00237 Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 czejestem nowy i chciałbym sie spytać gdzie najlepiej szukać w okolicy Rydułtów na Ślasku pozdro i prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Poszukaj w starych ksiązkach gdzie były bitwy itp :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Powiem trochę przewrotnie, ale to z serca: szukaj tam, gdzie jeszcze inni nie szukali :)PS. Byłem ostatnio w okopach Iww. Piękna sprawa, ale.....dosłownie nic! Nawet żadnej łuseczki! A wszystko podobno przez niejakiego...Bodzia! Tak twierdziły lokalne kobiety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 bodziu wszystko zawiną do siebie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Okolice Rydułtów jestam dużo miejscówek gdzie warto pojechać i blisko od ciebie troche front tam stał i fanty nawet ciekawe wychodzą pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Zalezy także jaki masz sprzęt. Dobra piszczałka to i na przechodzonym coś wygrzebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfgot Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Proponuje przejechac sie na Pszów tam z bratem lata temu dużo łusek znależlismy , medal itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOHNY WOO Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 W Polsce nic nie znajdziesz, bedziesz musial do Stalingradu pojechac ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ad:W Polsce nic nie znajdziesz, bedziesz musial do Stalingradu pojechac ;).Mam na ten temat podobne zdanie i chyba sie kiedys wybiore w tamte strony...:)hehe narazie szukam u nas i idzie mi calkiem calkiem jak na poczatek :) pzdR! all:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 w muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Na zlomie ale niektore sa juz obstawione przez stalych odbiorcow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Wszędzie można znaleść cos wojskowego. Ja przeważnie szukam na polach i częst udaje mi sie wykopać jakies łuseczki lub naboje. Kiedyś wybrałem sie na miejscówke ,na której były walki ale oczywiscie wszystko mocno przekopane. Trafiłem kilka żeczy w tym niemiecki nesmiertelnik. Powodzenia na wyprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Witam w przypadku poszukiwania pozostalosci po II wojnie swiatowej najlepszym pomocnikiem jest nasz wlasny jezyk. Po prostu szukamy osob ktore pamietaja tamte czasy tzn lata 1939 wzwyz i pytamy. Zawsze przynosi to efekty, i jest to najpewniejsze zrodlo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Już tyle mądrych rad padło, ale brakuje mi tu najważniejszego: Mianowicie-Kop w ZIEMI!!! Życzę Ci dużo wytrwałości w poszukiwaniach. Pozdrawiam Igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.