misterwykopek Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 Wykopałem ostatnio coś takiego.Może mi ktoś napisze z jakiego okresu to pochodzi i czy to pospolite znalezisko,czy raczej mniej spotykany fant.
huk 100 Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 albo miał farta -fartowny saper :):)
misterwykopek Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 może do puki nie stracił tej odznaki, to był wzorowy.
misterwykopek Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 Wykopałem ostatnio coś takiego.Może mi ktoś napisze z jakiego okresu to pochodzi i czy to pospolite znalezisko,czy raczej mniej spotykany fant.
danieloff Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Lata 50-te, jak dla mnie ciekawe znalezisko, nie trafia się za często i chociaż na rynku kolekcjonerskim jest tego sporo, to można śmiało zostawić w kolekcji.
pawelsamotyha Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Wzorowy Saper odznaka rzadka a na gieldach raczej kopie grawerskie robione wspolczesnie
misterwykopek Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 No to na pewno oryginał,prosto z pola. Czyli fajny fant.Dzięki.
Pytanie
misterwykopek
Wykopałem ostatnio coś takiego.Może mi ktoś napisze z jakiego okresu to pochodzi i czy to pospolite znalezisko,czy raczej mniej spotykany fant.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.