Krystian_Kalisz Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Witajcie!Jeżeli jest ktoś z Kalisza bądź okolic, kto chciałby pomocy w kopaniu i znajdowaniu skarbów to ja jestem chętny :)Jak coś to pisać, jestem wolny w soboty i niedziele i znam ładny poligon obok Kalisza :)Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedz!Dysponuję łopatą i ogromnymi chęciami do poznawania historii ;)pozdrawiamkrystian.koncerty@wp.pl
rexix Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 WitamJa jestem z Jarocina.Mozemy sie spotkac i razem pokopac.Co dwa wykrywacze to nie jeden.Moj email rexix@go2.plPozdrawiam i czekam na odp
Romo Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Jak dobrze znasz ładny poligon koło Kalisza" ? :-)))
Romo Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Capitan2 Ty jesteś z Krotoszyna, chodziłeś może szlakiem Ruchomego Kotła ? wybieram się w wasze okolice, dokładnie na Wzgórze Krzyża, nie wiem czy nie zabrać ze soba wykrywki - trochę wolnego czasu będzie więc może się co kopnie przy okazji :-)
capitan2 Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Zagadaj do mnie na capitan_krot@wp.pl trochę chodziłem z resztą muszę czekac do jesieni bo na razie już ludzie pola mają wysiane.
Maaarcin Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 rexix moze kiedys sie gdzies wybierzemy? ja jestem z Goliny:P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.