frytek12 Napisano 28 Październik 2007 Autor Napisano 28 Październik 2007 no cóż co tu pisać masz racje MK przepraszam i pragne bardzo podziękować za identyfikacje odznaki sam jednak nie mogłem znaleźć i dla tego poprosiłem o id no i jak zauważyłeś zapomniałem podziękować jeszcze raz sorki i stawiam piwkopozdr.
MK Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 OK, spoko, może trochę przesadziłem ale to chyba przez zazdrość, że sam takiej nie trafiłem :]pozdrawiam
frytek12 Napisano 28 Październik 2007 Autor Napisano 28 Październik 2007 oki tak właściwie to zbieram złom i jak coś trafie to wystawiam na allegro praktycznie od razu i przy okazji dużo rozmawiam z ludzmi z okolic którzy udzielają mi rad gdzie warto chodzić z wykrywką i opowiadają różne stare nieraz bardzo ciekawe historie tak dowiedziałem sie gdzie stacjonowało węgierskie wojsko na moim terenie i gdzie widzą niemców którzy biegają z wykrywaczami po lesie ,z mapami którzy to szukają ukrytych skarbów przez swoich ojców przy okazjimam jeszcze w zapasie jedną butelke wina wykopaną przy starej karczmie po takiej wskazówce niestety kosztowności były już zabrane bo został pusty przykryty wielki gliniany dzban a obok butelki z winempozdr.
MK Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Na początku to odznaka Honwedów na nakrycie głowy, Austriacy mieli orła, a Węgrzy swój herb.pozdro
Pytanie
frytek12
odznaka jakaś austrowegry
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.