yankerka Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 to sa pociski znalezione w swinoujsciu przed jednym z bunkrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 to jakies chyba niewidzialne sa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Mi sie te pociski podobają;-> Uważaj zeby cie nie rozerwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 dajcie chłopakowi spokój, nie załadował foty i tylePozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 dawj te foty bo ciekaw jestem. Ja też buszuję w tamtych rejonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Ja tez ale blizej Rewala. chlopie laduj te zdjecia bo kazdy jest ciekaw co tam masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Te pociski są jak bezgłośne śmigłowce !!!Jak nie wiesz jak załadować fotkę to dawaj na priv zubiked@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yankerka Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 po pierwsze nie jestem chlopem a jezeli juz to baba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Witam.Wklej fotki bo jestem ciekaw co to takiego. Casem kopie w Świno z takim jednym Łosiem.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Przepraszam nie wiedziałem, ale wynika to z tego że mało kobiet się tym interesuje:) Poprawiam się:dajcie Kobiecie spokój, po prostu nie załadowała fotki":P:PPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Niejaka Kaśka - Yankerka Wysłała mi fotki i całkiem całkiem fanciory wyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 To chyba 8,8 P.panc (ciekawe czy z zapałem ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Gdyby nie stan utlenienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Fajny zapalnik - wg cech na nim właśnie Fajnie że i płeć piękna grzebie w ziemi, i to z jakim skutkiem !Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.