nadawca Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 Czy ktos moze mi więcej powiedziec o tej firmie np czy jest wiarygodna pozdro
Zwierzu Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 WitamJest wiarygodna,pełen profesjonalizm i kultura.Wiem bo kiedys naprawiano mi tam wykrywke.I własciciel że tak sie brzydko wyraze ie zdziera kasy"Pozdrawiam
PUMA1 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Jest wiarygodna kupiłem u ProScana wykrywacz używany i dostałem roczną gwarancję na niego . Wszystko odbywa się profesjonalnie warty polecenie , lecz prawdopodobnie nie naprawia Polskich wykrywaczy i Chińskich typu MD.
JarekR Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Niezwykle życzliwy człowiek...na zadawane przeze mnie pytania odpowiadał zawsze i do tego wyczerpująco.... nigdy nie spławił mnie, czy też pogonił".....
Kiler Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Tez moge polecic, nie sciemnia tylko mowi wprost.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.