bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 Proszę o identyfikację łuski 7,65 x 17 SR Browning".Ja nie wiem co to jest...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 No właśnie podchodzi mi to pod Austrię ,ale nie ma tutaj żadnego bicia fabryki...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 Proszę o identyfikację łuski 7,65 x 17 SR Browning".Ja nie wiem co to jest...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 Sorki ,za 2 takie same tematy ,ale miałem jakąś zawieszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 No! panie i panowie ,chociaż jakieś propozycje! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Proszę o identyfikację łuski 7,65 x 17 SR Browning".
Ja nie wiem co to jest...
pzdr
bjar_1
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.