kjfg Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 coś takiego dwie rączki od jakichś sztućców jedna łuska wieczko od jakiegoś puzderka> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 taka łuska, może ktoś może coś na jej temat powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Jasli sie nie myle jest to pierwszwojenny mosinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 Dzięki, podejrzewałem że może to być z pierwszej wojny, ale nie jestem zbyt mocny w militariachpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 mosiek z drugiego trymestru 1913 roku na temat walcowni stali i zakładu scalającego naboj cieżko coś powiedzieć bo ten system znakowania to system przejściowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 nie wiem czy temat pasuje do tego co znalazłes... to sa poprostu zwykłe smieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 kjfg,nie przejmój się opinią Jarosz-a.Każdy od czegoś zaczynał i cieszyły go znajdowane rzeczy.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Teraz Jarosz powinien pokazać swoje wspaniałe odkrycia klamerek medali monetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 no ja mam dopiero kilka wypadow ale monetki juz mam nawet jedna srebrna... ale to? to co to jest jakies gwozdzie? u mnie u babci w sawalonej szopie to samo lezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 nie no spoko... ja takich rzeczy nie zabieram do domu jak dla mnie sa nic nie warte... jedynie ta łuska moze byc fajna to tyle mam nadzieje ze w przyszłosci trafisz cos ciekawszego przepraszam jeśli Cie uraziłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.