Skocz do zawartości
  • 0

mała flaga

Merdoc

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzieki mk za odpowiedz a tamten wotek juz sprawdziłem fajny fancik jeszcze raz dzieki chłopaki a do tej flagi tak myslałem ze raczej to nic zbytnio starego pozdro jutro zalocze nowe foty do identyfikacji z nowym wotkiem
Napisano
Wysłałem Ci na merdoc1@wp.pl maila z zeskanowanym artykułem z Odkrywcy traktującym o tym odznaczeniu... Będziesz zadowolony :]
Napisano
Więc nie jest to zbyt stary fant ,widać to zwłaszcza po stanie zachowania , nie leżał długo w ziemi .Co do tego medalu .to załóż nowy wątek i wklej kilka fotek ,jednej i drugiej strony,specjaliści od odznaczeń na pewno coś podpowiedzą .Pozdro...
Napisano

kokesh a mozesz mi napisac z jakiego kraju pochodzi ta flaga czy jest polska albo chociarz zmianka który rok niewiem cokolwiek to poszukam juz aha i bym prosił odrazu o identyfikacje dzisiejszego znaleziska dzieki z góry i pozdrawiam

Napisano
Znalazłem tylko taką wzmiankę :flaga z czerwonym pasem na białym tle (kolor pochodzi od białego jeźdźca na czerwonym polu tj.od herbu Pogoni historycznego dla Wielkiego Księstwa ).Kluczem pewnie było to coś na środku flagi,szkoda że nieczytelne .Pozdro...
Napisano
Powiem tak : gdy bym był młodszy, lub miał lepsze oczy, to może... Daj lepszą fotkę ,albo chociaż narysuj co tam jest w środku . Pozdro...
Napisano
Odznaka to Ostvolkmedaille 2 klasy (bez mieczy) wiecej info znajdziesz w google i wyszukiwarce odkrywcy :]
PS. Sprawdz jeszcze swoj watek na ktory nie dostales odpowiedzi, odpowiedz juz jest :]
Pozdro
Napisano
witam kokesh no niestety ten srodek jest tak zamazany ze niedam rady nic stwierdzic ale moze masz jakąś stronke albo fotki zebym mógł porównać albo przynajmiej napisz jak uwarzasz coto moze byc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie