profos Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Poczytajcie sobie artykuł z dzisiejszej Gazety Opolskiej - bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 No cóż,na podstawie poszczególnych przypadków łatwo jest udowadniać" swoją teorię.Ale to taka sama prawda jak ta, że wszyscy dziennikarze to kłamcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLANK Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Hełm wojskowy kosztuje kilka tysięcy złotych" hmm czy ja o czymś nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 przeczytalem dwa zdania i sobie odpuscilem.szkoda nerwow na takie szmaty- mam na mysli gazete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 na zdjeciu w gazecie widac jakiegos 'typka' ktory wchodzi na stanowisko archeologow z jakims wykrywaczem.. litosci.. niedlugo powiedzą że to my - odkrywcy, ukrywamy bursztynową komnatę..Niektórzy dziennikarze są chyba mocno niedopieszczeni..Żałośc bierze, czytając takie artykuły jak ten.pozdrawiam 'tych co nie profanują' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Przepraszam za offtopic.Stedke napisz do mnie proszę maila.Mam mały interes w sprawie Wataina.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.