Domino(*) Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 Witam,Bardzo proszę o przetłumaczenie treści kartki.Wysłana z obozu pracy Tobruk Lager w Policach przez francuskiego jeńca Mermet Georges'a.Bardzo zależy mi na jej przetłumaczeniu.Z góry dziękuje.Lepszego skanu narazie nie mam.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 Dzięki Patron :) Jeszcze jedna prosba, obok nazwy obozu Tobruk Lager znajduje się jakaś ulica?Stube 51/4?
PATRON Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 myślę zę jest to numer sztuby łamany przez barak, ale muszą się lepsi ode mnie w tej materii wypowiedzieć jak dla mnie to sztuba 54 / barak 1pzdr PATRON - FWP
Domino(*) Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 Dzięki, strasznie długo szła ta pocztówka, datowana na 12.2.1944 rok, a na stemplu poczty polickiej 15.5.1944.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 Witam,Bardzo proszę o przetłumaczenie treści kartki.Wysłana z obozu pracy Tobruk Lager w Policach przez francuskiego jeńca Mermet Georges'a.Bardzo zależy mi na jej przetłumaczeniu.Z góry dziękuje.Lepszego skanu narazie nie mam.Pozdrawiam
1.Leibstandarte Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 Załatw lepszy skan to spróbuję. Nic nie widac.
1.Leibstandarte Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 Poprawiłem jakosc 2 fotki w programie graficznym. Jutro spróbuję.
Domino(*) Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 Dzięki!!W takim razie czekam.
Pytanie
Domino(*)
Witam,
Bardzo proszę o przetłumaczenie treści kartki.Wysłana z obozu pracy Tobruk Lager w Policach przez francuskiego jeńca Mermet Georges'a.Bardzo zależy mi na jej przetłumaczeniu.Z góry dziękuje.Lepszego skanu narazie nie mam.
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.