krzysiekkow Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 trafienie calkiem sympatyczne ale...no własnie ale nic na biorko wszystko do ziemi z powrotem szkoda ale lepiej nie ryzykowac!!!dzien udany w 1005 zwlaszcza na 4 wyprawe !!!
Pit_100 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Ja tak przy okazji zapytam kolegów ,,po fachu'':P Czy jeżeli znajdujemy samą lotkę, która ma zbitą spłonkę czy można jednoznacznie stwierdzić, że jest ona bezpieczna??
jaca2003 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Jak rano zapuka do Ciebie sympatyczna ekipa a potem pismak Cie opisze to się sam dowiesz czy było bezpieczne.Pozdrawiam.
Pit_100 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Dobra jeju mogą sobie pukać, jeszcze im chętnie drzwi otworze bo nie mam się czego bać. Pytam z ciekawosci
jaca2003 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 A skad mozesz wiedzieć czy jakiejś pordzewiałej lotki nie opiszą jako ARSENAŁU?PozdrawiamP.S.Pamiętaj w zależnosci od tego kto Ciebie ewentualnie nada lub komu sie narazisz i w zaleznosci od tego kto będzie pisał protokół zagrożenie terrorystyczne rosnie wraz z brakiem wykształcenia i obycia protokólanta.
Pit_100 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Siedze, czytam i nie wierze. Jak można żyć w takim chorym kraju?
thomson Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Lotki to mogleś na zlom zawieśc. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie przyjmują bez problemu
Argonauta Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Lotki luski odlamki itp klamoty zawsze zostawiam, nie zebym sie bal zaistniec w mediach ;->, ale z duzo bardziej prozaicznej przyczyny, mianowicie srednio mi sie usmiecha taszczyc kilka kilometrow po gorach plecak pełny zlomu i w zwiazku z tym nawet ceny w punkcie skupu mnie nie bardzo przekonuja ;->
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.