huk 100 Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 http://pl.youtube.com/profile?user=huk100 jadąc w Biesy za Rzeszowem trafiła mi sie kolumna wojskowa -mam nadzieję że dojechali do miejsca przeznaczenia -:):)pozdro
latający holender Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Nieodparte wrażenie że ta przyczepka to tak do twojej muzyki:)
huk 100 Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Akurat taka leciała muza na radiu heheheh-pozdro
latający holender Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 zrobiłeś wojom zajefajną reklamę:) niechbyci dali grochówki z tego wózeczka,na pewno dobrze się przemieszała:)
woytas Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 huk a ile na tej 70 lecieli?trza bylo syrene wyciagnac i dowalic im pincset :>
huk 100 Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 woytas Trudno mi powiedzieć bo jedną ręką trzymałem kierownice a drugą filmowałem więc na licznik nie miałem już czasu –ale jechali oj jechali heheh pozdro
panzerhrabia Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 witam kilkakrotnie sam coś takiego widziałem i wydaje mi się ze to chyba jednak ma tak sie bujac;] ale pewności nie mam:)
woytas Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 zupa sie miesza w kotle - moze chlopaki muze slyszeli i do rytmu?
Rahirha Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Cześć. Proponuję do tej kuchenki dla stabilizacji dokręcić tył od F-16, w końcu i tak nie latają :) A w tym przypadku może zdały by egzamin ( przynajmniej tylna część )na polskich drogach jak nie mogą w powietrzu.
chor. Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 To jest jeszcze nic. Znam przypadek jak od takiej właśnie kuchni odpadlo kolo na zakręcie. A gośc się nie kapnął i przyciągnał as sprzęt na jednym kółku do bazy!!!!! Ciągnał tak przez ok 2 km!!!.Potem cała ekipa szukała koła z latarkami bo to noc była, i znależli w rowie. Przypadek autentyczny.
huk 100 Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 Ona tak chodzi na boki bo pewnie gniazdo do zaczepu jest za wysoko –to nowe auto z nowymi natowskimi wymiarami i umiejscowieniem wyżej – a kuchnia to chyba konstrukcja z przed 50 lat po lekkiej modernizacji heheheh-pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.