Skocz do zawartości

Taki filmik nakręciłem

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://pl.youtube.com/profile?user=huk100 jadąc w Biesy za Rzeszowem trafiła mi sie kolumna wojskowa -mam nadzieję że dojechali do miejsca przeznaczenia -:):)pozdro
Napisano
woytas Trudno mi powiedzieć bo jedną ręką trzymałem kierownice a drugą filmowałem więc na licznik nie miałem już czasu –ale jechali oj jechali heheh pozdro
Napisano
Cześć. Proponuję do tej kuchenki dla stabilizacji dokręcić tył od F-16, w końcu i tak nie latają :) A w tym przypadku może zdały by egzamin ( przynajmniej tylna część )na polskich drogach jak nie mogą w powietrzu.
Napisano
To jest jeszcze nic. Znam przypadek jak od takiej właśnie kuchni odpadlo kolo na zakręcie. A gośc się nie kapnął i przyciągnał as sprzęt na jednym kółku do bazy!!!!! Ciągnał tak przez ok 2 km!!!.Potem cała ekipa szukała koła z latarkami bo to noc była, i znależli w rowie. Przypadek autentyczny.
Napisano
Ona tak chodzi na boki bo pewnie gniazdo do zaczepu jest za wysoko –to nowe auto z nowymi natowskimi wymiarami i umiejscowieniem wyżej – a kuchnia to chyba konstrukcja z przed 50 lat po lekkiej modernizacji heheheh-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie