huk 100 Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 http://pl.youtube.com/profile?user=huk100 jadąc w Biesy za Rzeszowem trafiła mi sie kolumna wojskowa -mam nadzieję że dojechali do miejsca przeznaczenia -:):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Nieodparte wrażenie że ta przyczepka to tak do twojej muzyki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Akurat taka leciała muza na radiu heheheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 zrobiłeś wojom zajefajną reklamę:) niechbyci dali grochówki z tego wózeczka,na pewno dobrze się przemieszała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 huk a ile na tej 70 lecieli?trza bylo syrene wyciagnac i dowalic im pincset :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Październik 2007 Autor Share Napisano 8 Październik 2007 woytas Trudno mi powiedzieć bo jedną ręką trzymałem kierownice a drugą filmowałem więc na licznik nie miałem już czasu –ale jechali oj jechali heheh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 witam kilkakrotnie sam coś takiego widziałem i wydaje mi się ze to chyba jednak ma tak sie bujac;] ale pewności nie mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 zupa sie miesza w kotle - moze chlopaki muze slyszeli i do rytmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 tak to wyglądalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Cześć. Proponuję do tej kuchenki dla stabilizacji dokręcić tył od F-16, w końcu i tak nie latają :) A w tym przypadku może zdały by egzamin ( przynajmniej tylna część )na polskich drogach jak nie mogą w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 mieszanie, nie wstrząśnięte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chor. Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 To jest jeszcze nic. Znam przypadek jak od takiej właśnie kuchni odpadlo kolo na zakręcie. A gośc się nie kapnął i przyciągnał as sprzęt na jednym kółku do bazy!!!!! Ciągnał tak przez ok 2 km!!!.Potem cała ekipa szukała koła z latarkami bo to noc była, i znależli w rowie. Przypadek autentyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 Ona tak chodzi na boki bo pewnie gniazdo do zaczepu jest za wysoko –to nowe auto z nowymi natowskimi wymiarami i umiejscowieniem wyżej – a kuchnia to chyba konstrukcja z przed 50 lat po lekkiej modernizacji heheheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.