Qbas2 Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Mam jedno zasadnicze pytanie. Jak rozebrać mauser WTP I. ten model posiada zabezpieczenie pod kabłąkiem, ale co z lufą. Gdzieś na f. wyczytałem, że lufe należy obrucić ale nic nie wychodzi. Pod lufą też jest jakiś pręt. Zgóry dzięki za fachowe podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Cześć. Niestety nie dostaniesz na to odpowiedzi, poczytaj zasady ( nie rozbrajamy, nie rozbieramy i sraty, pierdaty) Pozdrawiam, życzę powodzenia.Mam nadzieję,że nie obraziłeś się, ale tak niestety jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 A może by tak przedtem sprawdzić co to jest to WTP ,a nie tak od razu jak rzeczoznawca w sądzie nie wiem co to, ale wyrok moto " :) Qbas jak by ktoś wiedział to by powiedział.Daj fotkę tego modelu to może coś dobrzy ludzie wymyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.