Mauser98k Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Czołgiem koledzy! Niedawno robiąc przegląd swoejgo (jeszcze) niekompletnego wyposażenia postanowiłem je trochę pouzupełniać. W związku z tym, czy moglibyćcie mi doradzić, skąd wytrzasnąć naprawdę dobre repliki płachty Zeltbahn, A-ramy czy też ładownic do Mausera? Wiem że może jestem trochę leniwy czekając na gotowe, ale po prostu mam też moje typy i jestem ciekaw czy się sprawdzą (w sensie zgodności z org.) Pozdrawiam Mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Aledrogo??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Cześć Mauser,1) A-rama z Czech2) płachta namiotowa ze STURM’a 3) ładownice z HKPozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Hindus trafił w moje typy w 100%! Z tą Azją to do pierwszego jest czas (Hindus wie o co chodzi. Więc co myślicie o takim kompleciku koledzy? http://cgi.ebay.com/WWII-German-Army-98K-Black-Leather-Mag-Pouch-Pair_W0QQitemZ200160281130QQihZ010QQcategoryZ36049QQtcZphotoQQcmdZViewItem Dla mnie lepsze niż fifloki Sturma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 podobnej cenie mozesz kupic orginały na ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Każdy ma swoje preferencje – ja osobiście oryginałów ładownic na amunicję do Mausera żałował bym do rekonstrukcji, nawet gdybym dostał je w cenie replik. PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 powiem ci ze mam 2 zestawy orginałow jedne z poczatku wojny drugie z 43 roku i.. jak sie3 o skóre dba to pracują juz od 5 lat na reko i nic im sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Okejos - to tylko pozazdrościć pozytywnych doświadczeń! Ja niestety po tym jak na jednej z dioram uszkodziłem oryginalną ładownicę łączności, postanowiłem, że oryginałów stosować w odtwarzanej sylwetce nie będę.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.