watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Jak myślicie co to może być...Czy to może być jakaś pląba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Jak myślicie co to może być...Czy to może być jakaś pląba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 i druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 zauważalna data 187?średnica 1,2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 To niewątpliwie jest plomba! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Jest to plomba ale nie wiem czy rosyjska czy polska!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 dzięki za identyfikacje też tak myślałem ale jako nieznam sie na pląbach powiedz mi co mogło byc nią zapląbowaneznalazłem ją w rejonie w którym walczyli kleberczycy i miał tam stać XIX w. wiatrak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 napisy jest po rosyjsku ale ja nie panimajet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Plomba z miejscowości Szczypiorno pod Kaliszem. w tym czasie plombowano m.in. bele z materiałem, worki z płodami rolnymi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Cd. Jest to plomba posterunku celnego w Szczypiornie, gdzie była granica rosyjsko - niemiecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
watorresbo
Jak myślicie co to może być...
Czy to może być jakaś pląba?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.