maxikasek Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Misja w Czechach w willi. Wprowadziłem gruppenfuhrera do willi i nie zaliczyło mi zadania. Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Grałem w to w czerwcu. Pamietam, że też nie chciało zaliczyć zadania, okazało się, że gdzieś w pokoju był jeszcze Niemiec do likwidacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 a powiedzcie mi jak zaliczyc misje z agentem-kobieta w zamku Adler??zrobilem wszystkie czynnosci oprocz drugiej - poczekaj na 2 gosci w zbrojowni (?).nie wiem o co chodzi... moze ktos pomoc?gra jest rewelacyjnapozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Ja mam najnowszą wersję H&D Deluxe i nie przypominam sobie takiej misjii.Może niektórymi misjami różnią się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 o to jestes w tyle bo jest juz 2 czesc H&D :)i tam jest ta misja grafika super, klimat jeszcze lepszypozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2004 kudi- też miałem z tym problem. Zaczynasz w magazynie. Nie zabijaj mabazyniera tylko grzej do oficera. Po drodze zabij wartownika łażacego przed drzwiami do niego. Wchodzisz, oddajesz papiery, czekasz aż zadzwoni, killem go i biegniesz z powrotem do magazynu. chowasz się za skrzynką i czekasz na dwóch żółnierzy, pogadają sobie i idą rozładować ciężarówke. Pojawia się napis że zaliczono misję wtedy zabijasz ich obu. Uwaga na oficera za drzwiami magazynu. Może wyjść w każdej chwili. Po zabiciu wartownika schowaj go za ścianą aby wychądzący żołnierze z magazynu nie zobaczuli zwłok.A swoją drogą ostanie misje są jakby nie dorobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 czescjuz skonczylem gre.z ta misja mialem najwiekszy problem bo bez sensu zaliczal mi kolejne jej etapy a na koniec okazalo sie ze nie ma 2. ale po wielu trudach sie udalo. jeszcze dziwna byla w gorach gdzie w zamku trzeba bylo oficera przejac. ciagle alerm sie wlaczal a opcja save niezbyt pozwala na pomylki.ale gra jest swietna. mam nadzieje ze jak w pierwszej czesci szybko zrobia nowe misje.najgorsza chba byla ta gdzie trzeba bylo umiejscic w bunkrze ladunki i jeszcze sie w czasie zmiescic - bieg na orientacje :)pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 A czym się różni ta wersja od wersji DeLux? tam po wybuch ładunków nie było żadnego problemu z kierunkiem i czasem. W medalu to dopiero był rajd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2004 Po detonacji ładunków wybuchał cały bunkier i byłeś KIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 No w medalu tez byl taki rajd fakt...Od De Lux rozni sie oczywiscie fabula i grafika ktora jest swietnie dopracowana. Lasy i niebo w oddali jest tak realny... szkoda ze nie mam wiekszego monitorka... zima az milo pogrzac sie w sloncu gry :)pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.