dol Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 Pomóżcie w stworzeniu loga.Mam fajnego rekinka ale nie mam pomysłu jak wpisać w niego motyw wykrywacza. Jak ktoś ma jakieś pomysły, własne loga to proszę prześlijcie mi na maila, będą mi pomocne do stworzenia własnego (nie skopiuje waszych)
Paweł80 Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 hmm...ja bym spróbował wstawić mu jako tatuaż na boku skrzyżowaną łopatę i wykrywacz lub też w tle rekina piracką flagę ale zamiast piszczeli skrzyżowanych też motyw wykrywacza i łopaty albo 2 wykrywacze:))pozdrawiam.
FALKE-63 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Co ma wspólnego rekin z poszukiwaniami? .... no chyba że, jesteś płetfonurkiem ... hi, hi
dol Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Chce namalować sobie rekinka na swoim kajaczku Hi Hi
Darek419 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Gruba ryba poszukiwań.Tylko proszę żadnych pirackich flag.Kojarzy się to z rabunkiem.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.