kolekcioner13 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Witam kolegow dzis nabyłem sobie chyba rosyjski karabin.Podobno jest to rosyjski SWT 40.P.S prosze o identyfikacje i czy warto go konserwowac
1.Leibstandarte Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 zakonserwują ciebie, w areszcie jak dostaniesz 5 lat
IgI Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dziecko ile Ty masz lat? Raczej nie 13 JAK BY WYNIKAŁO Z NAZWY! Nie dość że mówisz publicznie że nabyłeś STW-40 w idealnym stanie (i to jeszcze za 3 litry wódy!!!), co wynika ze zdjęcia-takie samo zdjęcie znalazłem w googlach kiedyś. I jeszcze nie zakłada sie pięciu wątków, tylko jeden ale jak sie jest ...... i sie nie umie czytać jak wstawić zdjęcie to naprawde szkoda mi takich ludzi, tylko chcesz zabłysnąć na forum(tak mi sie zdaje), ale Ci coś to nie wychodzi!!!
1.Leibstandarte Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wyjdzie mu w więzieniu... wtedy nawet tata nie pomoże.
IgI Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tylko jak już nawet ma to SWT-40 to raczej tatuś pójdzie siedzieć, ale myśle że dziecko chce tylko zabłysnąć ;]
kondzik2 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 kolekcjoner wez skończ juz z takimi tematami bo to sie dla ciebie zle skońćzy.pzdrkondzik
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.