kolekcioner13 Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Witam kolegow dzis nabyłem sobie chyba rosyjski karabin.Podobno jest to rosyjski SWT 40.P.S prosze o identyfikacje i czy warto go konserwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Ty chyba konsumowałeś tą vodkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 zakonserwują ciebie, w areszcie jak dostaniesz 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Dziecko ile Ty masz lat? Raczej nie 13 JAK BY WYNIKAŁO Z NAZWY! Nie dość że mówisz publicznie że nabyłeś STW-40 w idealnym stanie (i to jeszcze za 3 litry wódy!!!), co wynika ze zdjęcia-takie samo zdjęcie znalazłem w googlach kiedyś. I jeszcze nie zakłada sie pięciu wątków, tylko jeden ale jak sie jest ...... i sie nie umie czytać jak wstawić zdjęcie to naprawde szkoda mi takich ludzi, tylko chcesz zabłysnąć na forum(tak mi sie zdaje), ale Ci coś to nie wychodzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Wyjdzie mu w więzieniu... wtedy nawet tata nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Tylko jak już nawet ma to SWT-40 to raczej tatuś pójdzie siedzieć, ale myśle że dziecko chce tylko zabłysnąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 kolekcjoner wez skończ juz z takimi tematami bo to sie dla ciebie zle skońćzy.pzdrkondzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.