kolekcioner13 Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 Witam kolegow dzis nabyłem sobie chyba rosyjski karabin.Podobno jest to rosyjski SWT 40.P.S prosze o identyfikacje i czy warto go konserwowac
1.Leibstandarte Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 zakonserwują ciebie, w areszcie jak dostaniesz 5 lat
IgI Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Dziecko ile Ty masz lat? Raczej nie 13 JAK BY WYNIKAŁO Z NAZWY! Nie dość że mówisz publicznie że nabyłeś STW-40 w idealnym stanie (i to jeszcze za 3 litry wódy!!!), co wynika ze zdjęcia-takie samo zdjęcie znalazłem w googlach kiedyś. I jeszcze nie zakłada sie pięciu wątków, tylko jeden ale jak sie jest ...... i sie nie umie czytać jak wstawić zdjęcie to naprawde szkoda mi takich ludzi, tylko chcesz zabłysnąć na forum(tak mi sie zdaje), ale Ci coś to nie wychodzi!!!
1.Leibstandarte Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Wyjdzie mu w więzieniu... wtedy nawet tata nie pomoże.
IgI Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Tylko jak już nawet ma to SWT-40 to raczej tatuś pójdzie siedzieć, ale myśle że dziecko chce tylko zabłysnąć ;]
kondzik2 Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 kolekcjoner wez skończ juz z takimi tematami bo to sie dla ciebie zle skońćzy.pzdrkondzik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.