dect Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 http://www.hmvf.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=166&Itemid=2
bolas Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Hah rewelacja ... szczególnie planowany zespół sterujący: dwa pedały i dżojstik ;) Dobrze że nie myszka i klawiatura, bo już w ogóle byłbaby przy okazji bardzo świetna gra komputerowa ;)
seneca Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Sądzę, że to ściema. Gdyby to była prawda, to byłoby o tym głośno w internecie, a tu cisza...Tecnobaltic nawet stronki internetowej nie ma.
kocur Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Witam !W takich przypadkach zawsze zastanawia mnie sposób napędzania takich replik. No bo jeżeli będzie to podobnie jak w orginale bardzo benzynożerny maybach to mam pewne wątpliwości. Tutaj mowa o mercedesie ale pewno karoseria" nie będzie tak gruba jak w orginale - więc jest szansa na oszczędności ;-)MIomo to ma ważyć ponad 50 ton ....Nie wiem czy sie to przyjmie szerzej ...Pozdrawiam i czekam na nabywców z Polski ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.