bali Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 witamczy ma ktoś ciekawe ustawienia na zaśmiecone pole żeby się na śmierć nie zakopać ?
bruner0 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witam spróbuj na razie na fabrycznych i w trybie automatycznym,jak troche nauczysz sie rozróżniać sygnały to pokombinuj z własnymi
fafik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I zmniejsz solidnie gain tak do 5, bo Ci miły Panie migrena dopadnie. Ustawienia musisz sobie też trochę indywidualnie przerobić, na początku tak sobie ustawiłem wykrywacz, że świadomie myśląc że pomijam polmosy przeszedłem nad dwoma klamerkami WH, za mną gość ze smętkiem je szarpnął, także też nie można przedobrzyć.
fafik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I jeszcze jedno, bardzo dobry opis ustawień jest przedstawiony we wcześniejszych postach tego forum i forum ze słowem skarby" w tytule.pozdrawiamfafik
bali Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 dopiero dzisiaj mam dostep do kompa, dziękuję za podpowiedzi. Zaczynam szukać ustawień na forach
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.