bali Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 witamczy ma ktoś ciekawe ustawienia na zaśmiecone pole żeby się na śmierć nie zakopać ?
bruner0 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 witam spróbuj na razie na fabrycznych i w trybie automatycznym,jak troche nauczysz sie rozróżniać sygnały to pokombinuj z własnymi
fafik Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 I zmniejsz solidnie gain tak do 5, bo Ci miły Panie migrena dopadnie. Ustawienia musisz sobie też trochę indywidualnie przerobić, na początku tak sobie ustawiłem wykrywacz, że świadomie myśląc że pomijam polmosy przeszedłem nad dwoma klamerkami WH, za mną gość ze smętkiem je szarpnął, także też nie można przedobrzyć.
fafik Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 I jeszcze jedno, bardzo dobry opis ustawień jest przedstawiony we wcześniejszych postach tego forum i forum ze słowem skarby" w tytule.pozdrawiamfafik
bali Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 dopiero dzisiaj mam dostep do kompa, dziękuję za podpowiedzi. Zaczynam szukać ustawień na forach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.