Rahirha Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Cześć. Proszę o identyfikację i parę słów na temat tej wpinki. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Rahirha Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Cześć. Panowie nadal czekam na coś konstruktywnego. Naprawdę nikt nic nie wie ??? Pozdrawiam.
Rahirha Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Witam. Wracam z tematem po miesiącu może kogoś olśni. Niestety nadal brak informacji dotyczących w/w wpinki. Pozdrawiam
hombrero Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 M.G.V to Männergesangverein co te O na poczatku oznacza to nie mam pojecia
janushew Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witam!Pomerellen masz tu:http://www.forum.dawnygdansk.pl/viewtopic.php?t=2294O.M.G.V(erein) - jakieś stowarzyszenie, klub?Harfa? - chór? orkiestra?Stara książka adresowa Poznania z lat 20-tych?pozdr j
Rahirha Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Cześć. Nadal niestety tylko znak zapytania ?
Rahirha Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Cześć. Dzięki za linka. Niestety twoje znaki zapytania są moimi znakami zapytania i nadal niestety nie wiem kto nosił i w związku z czym taką wpinkę. Mam nadzieję, że ktoś spotkał się z czymś takim. Pozdrawiam.
Question
Rahirha
Cześć. Proszę o identyfikację i parę słów na temat tej wpinki. Z góry dzięki i pozdrawiam.
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.