Rahirha Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Cześć. Proszę o identyfikację i parę słów na temat tej wpinki. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Rahirha Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 Cześć. Panowie nadal czekam na coś konstruktywnego. Naprawdę nikt nic nie wie ??? Pozdrawiam.
Rahirha Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Witam. Wracam z tematem po miesiącu może kogoś olśni. Niestety nadal brak informacji dotyczących w/w wpinki. Pozdrawiam
hombrero Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 M.G.V to Männergesangverein co te O na poczatku oznacza to nie mam pojecia
janushew Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Witam!Pomerellen masz tu:http://www.forum.dawnygdansk.pl/viewtopic.php?t=2294O.M.G.V(erein) - jakieś stowarzyszenie, klub?Harfa? - chór? orkiestra?Stara książka adresowa Poznania z lat 20-tych?pozdr j
Rahirha Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Cześć. Nadal niestety tylko znak zapytania ?
Rahirha Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 Cześć. Dzięki za linka. Niestety twoje znaki zapytania są moimi znakami zapytania i nadal niestety nie wiem kto nosił i w związku z czym taką wpinkę. Mam nadzieję, że ktoś spotkał się z czymś takim. Pozdrawiam.
Pytanie
Rahirha
Cześć. Proszę o identyfikację i parę słów na temat tej wpinki. Z góry dzięki i pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.