m4sherman Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Znalazłem napis w języku niemieckim,z terenu Gdańska.Mam kilka zdjęć,robionych komórką więc mogą być słabe.Co on oznaczał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOHNY WOO Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ale co bylo napisane...... ?? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Coś związanego z Hitlerjugend, nie wszystko było czytelne. Było jeszcze logo", co mnie zaskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 moze foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Z tym jest problem, zdjęcia nie chcą się ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Witam!To wrzuć na fotosik.pl albo prześlij mi a ja wrzuce na swojego i dam ci link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.