okejos Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=249592481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Raczej nie - ustawa o broni i amunicji Art. 11. Pozwolenia na broń nie wymaga się w przypadku: 5) posiadania broni alarmowej o kalibrze do 6 mmNo ale opis - tylko jak z tym ,,latać'' w niemieckim mundurze i udawać faszystę... " wiele wyjaśnia. Pozdrawiam. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Debil sprzedaje , debile licytują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Znalowy szajs, nie wart tej kasy, wyglada ładnie, ale nie jest zbyt zywotny, w Czechach tego do oporu i dostepne bez jakichkolwiek papierow, a ze Schengen coraz blizej, to i takich zabawek bedzie u nas pewnie wiecej, owszem dupsko przymoczyc mozna, ale wariatow, albo takich co im to zwisa nie brakuje i jest to tendencja zwyżkujaca ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 amunicja slepa ... dziwne bo w moim miescie niedawno kupywalem slepaki 6mm bez zezwolenia tylko o dowodzik mnie koles spytal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stwp Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam . Na aukcji jest dotępny walter na 8mm , nie na 6 mm a to już nie jest bez pozwolenia i nie starczy miec 18 lat . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Ale swoją droga to fajny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Mnie się przede wszystkim jego wygląd nie podoba – jakiś taki tandetny.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam.Niestety amunicji ślepej 8mm nie dostaniemy bez pozwolenia.pozdroWięc aukcja na pewno jest nielegalna.P.s Niedawno wystawiłem do sprzedaży magazynek do Beretty ASG 6mm i co poleciała aukcja po dwóch dniach.W wyjaśnieniu dostałem informację że nie wolno handlować bronią i amunicją .pozdro raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.