Skocz do zawartości
  • 0

Zabka do bagnetu JAKA?

junkers323

Pytanie

Napisano

Witam . razem z bagnetem zastępczym nabyłem taką żabkę nie wydaje mi sie ze jest od zastępczaka długość 22 cm szerokość przy kieszonce 4,3 cm. jesli ktoś wie od jakiego bagnetu ona jest prosze o id.
z góry dzięki

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . razem z bagnetem zastępczym nabyłem taką żabkę nie wydaje mi sie ze jest od zastępczaka długość 22 cm szerokość przy kieszonce 4,3 cm. jesli ktoś wie od jakiego bagnetu ona jest prosze o id.
z góry dzięki

Napisano
dzięki za maila powoli zaczynam przypuszczać ze jest to żabka do bagnetu prywatnego brak nitów i środkowego przeszycia nie zapweniły by długiego uzytkowania tej żabki na polu bitwy.
Napisano
Wygląda na Niemiecką od S94/88, ale wcięcie żabki jest dość głębokie. Zmierz szerokość wewnętrznego wcięcia i podaj. Ważne jest, w jaki sposób producent przeszył tą żabkę widzę na fotce zewnętrzne obszycie napisz, jakie ma przeszycie w środku ( w kształcie liter „I” lub odwrócone „Y”)
Napisano
Ja bym powiedział, że od bagnetu prywatnego, ale przy ersatzach" można spodziewać się wszelkich żabek niepowtarzalnych.
Pozdrawiam,
Piotr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie