Igor Grożny Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Dziękuje kolego za słowa uznania to dzięki nim mam chęć wklejać następne fotki. Dziś pochwale się znaleziskiem kolegi- Szkoda, że musieliśmy tak szybko skończyć. No ale pogoda była okropna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Oto i one: piękna złota broszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Mi sie taki guziczek trafil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Troche drobnych na piwo tez wygrzebalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Niedawno tez taki sam guziczek znalazlem jak Ty kindzal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Mam identyczny w super stanie znalazłem niedaleko miejsca budowy niemieckiej autostrady a takie pytanie to jest Francuski grenadierski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Mam identyczny w super stanie znalazłem niedaleko miejsca budowy niemieckiej autostrady a takie pytanie to jest Francuski grenadierski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 sadze ze tak ,francuski grenadierski :) ale FalkenBurg ci sie plyta zaciela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ojć przepraszam komputer zamulił i kilka razy zadurzo przycisnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.