kindzal Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Te tez mi wygladaja na stare ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Srebrny dekielek z kieszonkowca,szkoda ze tylko dekielek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 5 gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Mamy kolejny dołek, tyle że pełny złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Zbliżenie dziury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 A tu fotka mojego cienia. Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Dobrze, że chociaż to znalazłem. Dwie połówki do kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Rzesza młodych poszukiwaczy gotowa do boju w podboju nowych miejsc do poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Nic ciekawego nie było.-A przynajmniej ja nic nie trafiłem. Dobrze, że kolega sprezentował mi tą buteleczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Zbliżenie pieczęci tej butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar-markiewicz Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Patrząc na wasze fanty odechciało mi się chodzić z wykrywką... Od dłuższego czasu łażę z wykrywką i nic z tego...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebe Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 moje pierwsze skojarzenie dotyczące klamerki" - wygląda jak otwieracz do kapsli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Hehehe...jak ja koplem to wyskoczyla na odwrotna strone...mysle Krimschild",podnosze patrze,kurcze otwieracz do kabzli,jednak po oczyszczeniu, odrazu bylo widac ze to jednak klamerka.Co do pochodzenia klamry, to wszystkie slady prowadza do Masonerii...vide obrazek.Oskar,w twojeje sytuacji,jest tylko jedno wyjscie,zmien teren poszukiwan,to i Tobie napewno cos wyskoczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Ale ta za rany super, w polowie watku, no ale takie rzeczy to tylko w erze.. pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Spacerek po polu. Pierwszy sygnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Całkiem ciekawe pole. Po wyczyszczeniu wrzucę lepsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Kolejne zmagania w terenie w poszukiwaniu świętego grala". Dzióra zapowiadała obietnice dnia okazała się kiszką.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Do pismaków: Sorki za orta w poprzednim komentarzu. Ten sygnalik mnie ucieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Dwie skrzyneczki na naszym terenie toż już szok.:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar-markiewicz Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Witam!Więc tak zrobie, zmienie teren. W wolnej chwili podjade do Nysy, może tam coś wykopie ;) Tylko że słyszałem że jest tam od groma urwiłapek. Czy to prawda???Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 A tam niema tak zle. Zawsze jak urwie łapy można kopać nogami. Moi znajomi to wszyscy tak kopią włącznie ze mną. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar-markiewicz Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 To ja lepiej zabiore ze sobą kopacza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Igor a skrzyneczki byly puste czy z zawartoscia??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Manlicher niepytaj czy skrzyneczki byly puste,spytaj sie Igora lepiej, kto oproznil ta butelczyne ????Oskar,fotka obok na potwierdzenie slow Igora :Bogu dzieki ze u nas nie trafiaja sie zadne URWINOZKI :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar-markiewicz Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 HEH! a nie szkoda Ci nogi??? ;););) Ja bym tam nogi nie pchał! ;)Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.