Skocz do zawartości

Nysa III

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Grove ja się nie fotografuje! Także nie znajdziesz mnie na tych zdjęciach, a ostatnie zdjęcia celowo mają taki kontrast widoczności żebyś wytężył wzrok i sięgnął tam gdzie wzrok nie sięga.
Ach te opowieści kuzyna o tym maluszku...... Tyle że nie wszystkie tygryski to lubią.
Pozdrowienia dla misia Puchatka i Piernika z wiatraka. ;)

Gratulacje Kindżał .
Kiedy małe Kindżalątko?
Jednak za tydzień się nie wyrobię i dopiero na święta .
A ciebie juz nie biore na miejsca pełne przyczepek bo na jednym bylismy i co do dzisiaj tam nie pojechałeś . Może pełne by nie byly ale zawsze coś .
To znaczy Igor że nie lubisz?? Podupadasz chłopie . Kibelek masakra nie?? Szkoda tylko że gówno zamiast konserwować nieśmiertelniki zżarła je tak że ciężko doprowadzić do stanu odczytalności . Jakie obozy masz? Ja nie pamiętam jakie ostatnio ale tylko jeden był miejscowy . Monety polskie były? Koleżka tam trafił ( Igor ten co był z nami na tych górkach ) 5 zł 100 lecie powst listopadowego niby srebro ale kupa też dobrze trzymała.

Dzieki,dzieki...no narazie wystarczy ze jeden Kindzal po swiecie biega,ale kiedys cos sie pomysli heheheh...
Na Swieta to by mi nawet pasowalo,a tam nad stawek to jeszcze wroci sie na zime...
Co do blach,to mi wcale takie zle nie wyszly,a i monet tez troche ciekawych bylo;)
I tak Panie Krystianie zgadza sie to jest czarnuch" :))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie