Igor Grożny Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Upatrzyłem sobie nową dziurkę": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 No i cosik w niej było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Zbliżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Super miejscówka gdzie takie fanty kopiesz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Ja wiem gdzie kopie .Tam gdzie wczoraj padał deszcz. Prawda Igor? Ta nowa dziurka to w tym samym miejscu tylko zasypane otwory ?? Tam właśnie nie zdążyłem wejść .A ja sobie przerwe w kopaniu wynagrodziłem takim sprzęcikiem . http://img292.imageshack.us/img292/4706/mgwd5.jpgi się zastanawiam nad tym http://img340.imageshack.us/img340/4947/walterp38p1qc1.jpgi nad tym http://img340.imageshack.us/img340/3987/s42tp2.jpgZobaczymy jak to się potoczy ale ze wskazaniem na to że kupię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Przykro mi Grove, ale wczoraj nie padało- no i tamta jest już przeryta. Szukam nowej.Dziś jednak jadę poryć koło pałacyku u siebie. Jak coś będzie to dam zdjęcia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Dzisiejsza ciężka orka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Kopacze już w dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 A to już fota z drugiego dołka, bo tamten okazał się lipą.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 I z dalsza zdjęcie. Też kiepsko. W jednym kibelku na dziesięć można coś trafić. Reszta to same gówno w dosłownym znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Witam.A ja dzis trafilem na ''cos'' takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 szkoda ze w srodku lipa sie okazala ale i tak fajnie bylo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Hehehe...fakt Panowie,piekne miejsce i fantonosne...bylo.Grove ty sciemniaczu,ty byles tam pierwszy ? No se mysle,bo kto byl to byl,tyle ze my zbyt zajeci bylismy wyciaganiem saren z dolka ,a nie fantow heheheh...Ale wkrotce wrzuce pare fotek z tamtejszymi fantami.Pozdrawiam cala ekipe i chlopakow z Prudnika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 HeheA ty gdzie przepadłeś ??Za 2 tygodnie będę to wam pokażę gdzie i co się kopie .Za to to chyba kara śmierci będzie . Lepsze miejsce niż to co za dawnych czsów maluch nie mógł przyczepek ciągać .Wiesz o co chodzi . Jak tam pożycie?? Będziesz za 2 tyg czy lecisz zdobywać obce landy?A widzisz jak to jest jak się zwierzynę ratuje zamiast działać . Może się wybierzemy na tą górę zaraz za granicą co kiedyś gadaliśmy o niej ? Niedaleko tego stanowiska mg . Bo wiesz ze co je czeske to je heske? A tu za duża konkurencja już nie te czasy co kiedyś . Pozdro z kraju wiecznej zmarzliny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 A zapomniałem. Manlicher to Otmuchów??I jeszcze Igor zmień tło do fotek bo nic nie widać . Najlepiej miej na sobie zawsze pomarańczową lub zieloną kamizelkę to będzie dobry kontrast ,Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Nie grove3 to nie otmuchow tylko tam niedaleko gdzie igor kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Jak to gdzie przepadlem??? A na przyklad tuuuuu....:)No ale niestety miod juz sie skonczyl i od wczoraj siedze na wiatrakach.Wiem o co ci chodzi,o te sprawy ktore dzieci lubia najbardziej:)) Jesli to prawda i sie sprawdzi,to odrazu zjezdzam...bo my lubimy obciazone przyczepki heheheh...Ciekawe gdzies to namierzyl he ? No czas pokaze,daj znac jak bedziesz !Pozdrow biale niedzwiedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Powracajac do naszej ukochanej latryny,to ponizej moje fanty :Dzien pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 lyzek to tam bylo od groma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Nasi tu byli ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Dzien drugi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Dzien trzeci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Dzien czwarty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Troche guzioli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.